هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود

محتکران اقلام بهداشتی اعدام می‌شوند؟

محتکران اقلام بهداشتی اعدام می‌شوند؟ دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه مجازات خلالگران نظام سلامت را در حد «افساد فی الارض» عنوان کرد و گفت: خط قرمز ما حفظ سلامت و امنیت مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 05
کد خبر: ۳۷۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه مجازات اخلالگران نظام سلامت را در حد «افساد فی الارض» عنوان کرد و گفت: خط قرمز ما حفظ سلامت و امنیت مردم است.

 

محمدحسین صادقی امروز در جمع اصحاب رسانه در خصوص اقدامات دستگاه قضا در راستای برخورد با اخلالگران نظام سلامت، اظهار داشت: رئیس قوه قضائیه در این رابطه موضع‌گیری خوبی داشته و به دادستان‌ها تاکید کرده که با محتکران اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم بدون رحم برخورد کنند.

 

وی با اشاره بخشنامه دادستان کل کشور در پاسخ به نامه وزیر بهداشت، ادامه داد: افرادی که در زمینه دپو، احتکار، اجتناب از عرضه اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم کوتاهی می‌کنند، اقدامات این دسته از افراد باید با شرایط قانونی مطابق با قانون مجازات اسلامی باشد.

 

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه مجازات اخلالگران نظام سلامت را در حد «افساد فی الارض» عنوان کرد و افزود: خط قرمز ما حفظ سلامت و امنیت مردم است؛ هرکس بخواهد در این بازار از باب فردطلبی، سودجویی و فرصت‌طلبی از این اوضاع به نفع خود سوءاستفاده کند از سوی قوه قضائیه برخورد جدی می‌شود.

 

وی با اشاره به تشکیل ستاد مبارزه با کرونا در استان، تصریح کرد: جلسات این ستاد با مصوباتی همراه بوده که دستگاه قضا استان در این خصوص کمیته‌ای با عنوان «نظارت قضایی بر اجرای مصوبات ستاد مبارزه با کرونا» تشکیل داده که در این رابطه رصد میدانی و بازرسی همراه با تعزیرات حکومتی و کارشناسان بهداشتی از سطح استان دارد.

 

صادقی از مردم خواست در صورت آگاهی از انبارهای دپو اقلام بهداشتی آن را به پلیس ۱۱۰ یا دستگاه‌های که وظیفه نظارت را برعهده دارند اطلاع دهند تا برخورد قاطع صورت بگیرد.

 

وی در خصوص کمبود مواد ضدعفونی و ماسک در بازار، اضافه کرد: اولویت عرضه اقلام بهداشتی با مراکز درمانی و بیمارستان‌ها است، البته با تلاش‌های که صورت گرفته به تدریج اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم به وفور به بازار تزریق می‌شود.

 

وی در پاسخ به نگرانی خانواده‌های زندانیان در رابطه با محیط زندان و بیماری کرونا، گفت: به اندازه کافی اقلام بهداشتی مورد نیاز در اختیار زندانیان است و افرادی که به حکم قضایی وارد زندان می‌شوند در ورودی کنترل شده و اگر موردی داشته باشند قرنطینه خواهند شد که به حمدالله تاکنون مورد خاصی که جای نگرانی باشد در زندان‌های کرمانشاه مشاهده نشده است.

 

صادقی گفت: یک‌هزار و ۲۰۰ زندانی که شرایط ترخیص را داشتند، برای کاهش شمار زندانیان و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به مرخصی فرستاده شدند.

 

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه از شهروندان خواست، مراجعات غیرضروری به دستگاه قضا نداشته باشند، ضمن حفظ آرامش خود به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند، از حضور در اجتماعات خودداری کنند، اخبار را از منابع موثق بگیرند، اقلام بهداشتی مورد نیاز را به اندازه نیاز و ضرورت خانواده خود تهیه کنند و مالکان هوای مستاجران را با توجه به شرایط اقتصادی حاکم داشته باشند.

 

منبع: فارس 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار