ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم: در خانه بمانید

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم: در خانه بمانید قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم با گلایه از عدم رعایت اصول بهداشتی از سوی برخی از مردم از افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرنا در استان خبرداد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علی ابرازه جمعه شب در گفتگو با بخش خبر شبکه استانی قم با اشاره به بستری شدن ۱۰۲۶ نفر در مراکز درمانی در قم گفت: متاسفانه ۱۶۷ نفر از ۲۴ ساعت گذشته به مراکز درمانی مراجعه و بستری شده اند و تا این لحظه بیش از ۵۰۰ نفر به این بیماری به شکل قطعی مبتلا شده اند.

 

وی افزود: تعداد بهبود یافتگان رو به افزایش است، ولی متاسفانه تعداد بستری شدگان نیز دائما افزایش پیدا می‌کند. واقعا نیرو‌های پرستاری و خدمات و پزشکان زیربار فشار افزایش بستری‌ها خم به ابرو نیاوردند، ولی تحمل هم حدی دارد.

 

قائم مقام علوم پزشکی قم، بیان کرد: امروز از بخش کهک هم تصاویری به دست ما رسید که در این زمینه واقعا از مردم می‌خواهیم که تعطیلات آخر هفته را در منازل خود بمانند و مهمانی‌های آخر هفته‌ای را برگزار نکنند که این چنین شاهد افزایش بیماران نباشیم.

 

وی گفت: در خصوص طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا نیز باید گفت که این طرح در سه استان قم، گیلان و اصفهان به شکل پایلوت انجام می‌شود. این بخشنامه تجزیه و تحلیل شده و به این صورت است که از کمک ظرفیت استانی از جمله بسیج و سپاه و... استفاده کنیم و کسانی که هنوز شناسایی نشده اند از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی می‌کنیم که چگونه با سامانه‌های ما تماس بگیرند. باید درمان دارویی در منزل و نمایندگی‌ها شروع شود. در روز‌های آینده این طرح را اطلاع رسانی می‌کنیم به دنبال آن هستیم که روند بستری در بیمارستان‌ها کاهش دهیم و درمان را در منزل افراد آغاز کنیم.

منبع:  ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار