مواردی که کودکان نباید از کرونا بدانند-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

مواردی که کودکان نباید از کرونا بدانند

یک روانشناس گفت: والدین اضطراب خود نباید به کودک منتقل و مدام در خانه درباره این مسئله صحبت کنند، چراکه این نگرانی به کودک منتقل می‌شود و کودکان تحمل این حجم از فشار روانی را ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، سمانه بهزادپور روانشناس و مشاور درباره بهداشت روانی کودکان در مقابل ویروس کرونا اظهار کرد: کودکان درک درستی از ویروس و انتقال بیماری ندارند.

 

این روانشناس بیان کرد: برای اطمینان از اینکه کودک ما نکات بهداشتی را رعایت کند در غالب نقاشی، شعر، داستان و نمایش به او آموزش دهیم و شکل ویروس را برای کودک بکشیم و راهکار‌های پیشگیرانه را به کودک آموزش دهیم.

 

بهزادپور گفت: والدین اضطراب خود نباید به کودک منتقل و مدام در خانه درباره این مسئله صحبت کنند، چراکه این نگرانی به کودک منتقل می‌شود و کودکان تحمل این حجم از فشار روانی را ندارند.

 

وی با بیان اینکه والدین در وهله اول باید آرامش خود را حفظ کنند، افزود: والدین در کنار رعایت موارد بهداشتی و آموزش آن به کودکان خیلی درباره این بیماری اغراق نکنند.

 

این روانشناس درباره کودکانی که در چنین موقعیتی دچار اضطراب شده‌اند، گفت: والدین نباید ترس کودک را انکار کنند چراکه این ترس کودک واقعی است و انکار ترس توسط والدین کمکی به کودک نمی‌کند پس والدین باید هیجانات فرزندشان را تنظیم کنند.

 

بهزادپور افزود: والدین زمانی که می‌بینند کودک ترسیده او را در آغوش بگیرند و نوازش کنند این را بگویند؛ "عزیزم تو ترسیدی" و این را به فرزندانشان منتقل کنند که من احساسات تو را درک میکنم، اما در کنار هم هستیم و از هم مراقبت میکنیم هر اتفاقی بیفتد ما در کنار تو هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: والدین با روش‌های کودکانه ویروس و راهکار‌های پیشگیرانه را به کودک توضیح دهند و این اطمینان را به کودک دهند که اگر اصول بهداشتی را رعایت کنیم هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد و اگر هم مبتلا شویم به احتمال زیاد سلامتیمان را به دست خواهیم آورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر