پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

معلمان هم محروم از رتبه‌بندی صحیح و هم فوق‌العاده شغل!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: نه رتبه‌بندی و نه امتیازات قانون مدیریت را درست اجرا کردند و در این میان معلمان متضرر شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، جبار کوچکی‌نژاد درباره اعمال امتیازات قانون مدیریت برای معلمان اظهار کرد: در کمیسیون تلفیق بحثی داشتیم که رتبه‌بندی معلمان در جای خود باقی باشد البته هرچند که رتبه‌بندی آن چیزی نیست که در برنامه ششم توسعه تاکید شده است، اما همین رتبه‌بندی نیم‌بند و ناقص نیز مبلغی را به حقوق فرهنگیان اضافه کرد.

 

وی افزود: امتیازات فصل دهم قانون مدیریت برای آموزش و پرورش اعمال نشده بود که با بخشنامه اخیر آقای نوبخت، فرهنگیان نیز مشمول آن شدند، اما کار بد دولت این بود که با استناد به اینکه رتبه‌بندی را برای معلمان اجرا کرده است معتقد بود فوق‌العاده شغل برای معلمان معنا پیدا نمی‌کند بنابراین امتیازات قانون مدیریت را با رتبه‌بندی جمع کردند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با این کار، نه رتبه‌بندی را اجرا کردند و نه فوق العاده شغل ادامه داد: امتیازات قانون مدیریت فقط برای کارکنان اداری اعمال شد و سایر معلمان عملاً بخشنامه دولت برای آن‌ها به خوبی اعمال نشد و ضرر کردند.

 

کوچکی‌نژاد تصریح کرد: متاسفانه مسئولان آموزش و پرورش نیز به طور دقیق سخن نمی‌گویند هم‌اکنون نیز مجلس تعطیل است و پس از باز شدن مجلس باید به کمیسیون آموزش بیایند و پاسخ دهند که چرا این حرف‌ها را می‌زنند، با اعمال قانون مدیریت، معلمان ضرر کردند و دولت باید امتیازات قانون مدیریت را برای معلمان کامل اعمال کند و این مسئله ارتباطی به رتبه‌بندی ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه وزیر آموزش وپرورش هم، چون جزو دولت است در این ماجرا با دولتی‌ها همسو است تا معلمان گفت: رته‌بندی باید مسیر خود را طی کند و موضوع فوق‌العاده ویژه نیز جداست، نمی‌شود امتیازات قانون مدیریت را برای یک دستگاه ۵۰ درصد اعمال کرد و برای معلمان اینگونه نباشد، همه دستگاه‌ها باید در اجرای قانون برابر باشند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده