قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

معلمان هم محروم از رتبه‌بندی صحیح و هم فوق‌العاده شغل!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: نه رتبه‌بندی و نه امتیازات قانون مدیریت را درست اجرا کردند و در این میان معلمان متضرر شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، جبار کوچکی‌نژاد درباره اعمال امتیازات قانون مدیریت برای معلمان اظهار کرد: در کمیسیون تلفیق بحثی داشتیم که رتبه‌بندی معلمان در جای خود باقی باشد البته هرچند که رتبه‌بندی آن چیزی نیست که در برنامه ششم توسعه تاکید شده است، اما همین رتبه‌بندی نیم‌بند و ناقص نیز مبلغی را به حقوق فرهنگیان اضافه کرد.

 

وی افزود: امتیازات فصل دهم قانون مدیریت برای آموزش و پرورش اعمال نشده بود که با بخشنامه اخیر آقای نوبخت، فرهنگیان نیز مشمول آن شدند، اما کار بد دولت این بود که با استناد به اینکه رتبه‌بندی را برای معلمان اجرا کرده است معتقد بود فوق‌العاده شغل برای معلمان معنا پیدا نمی‌کند بنابراین امتیازات قانون مدیریت را با رتبه‌بندی جمع کردند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با این کار، نه رتبه‌بندی را اجرا کردند و نه فوق العاده شغل ادامه داد: امتیازات قانون مدیریت فقط برای کارکنان اداری اعمال شد و سایر معلمان عملاً بخشنامه دولت برای آن‌ها به خوبی اعمال نشد و ضرر کردند.

 

کوچکی‌نژاد تصریح کرد: متاسفانه مسئولان آموزش و پرورش نیز به طور دقیق سخن نمی‌گویند هم‌اکنون نیز مجلس تعطیل است و پس از باز شدن مجلس باید به کمیسیون آموزش بیایند و پاسخ دهند که چرا این حرف‌ها را می‌زنند، با اعمال قانون مدیریت، معلمان ضرر کردند و دولت باید امتیازات قانون مدیریت را برای معلمان کامل اعمال کند و این مسئله ارتباطی به رتبه‌بندی ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه وزیر آموزش وپرورش هم، چون جزو دولت است در این ماجرا با دولتی‌ها همسو است تا معلمان گفت: رته‌بندی باید مسیر خود را طی کند و موضوع فوق‌العاده ویژه نیز جداست، نمی‌شود امتیازات قانون مدیریت را برای یک دستگاه ۵۰ درصد اعمال کرد و برای معلمان اینگونه نباشد، همه دستگاه‌ها باید در اجرای قانون برابر باشند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار