رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد

جزئیات ضربه به گروهک تروریستی جیش الظلم

جزئیات ضربه به گروهک تروریستی جیش الظلم مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان از ضربه به تیم تروریستی وابسته به گروهک تروریستی جیش الظلم (جیش العدل) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 08
کد خبر: ۳۷۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان در مصاحبه با خبرنگاران از ضربه به تیم تروریستی وابسته به گروهک تروریستی جیش الظلم (جیش العدل) خبر داد.

 

وی افزود: با اقدامات پیچیده و گسترده اطلاعاتی در آن سوی مرز یک تیم تروریستی وابسته به گروهک جیش الظلم (جیش العدل) شناسایی و به محض ورود به کشور در چتر اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار گرفت و در روز یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸ توسط تیم‌های عملیاتی اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان مورد ضربه واقع شد و سرتیم عملیاتی آن بنام الیاس نارویی با نام مستعار (زبیر) به درک واصل شد.

 

مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: از مخفیگاه وی ۲ قبضه سلاح کلاش، ۱۰ تیغه خشاب و مقادیر متنابهی مهمات و لوازم ساخت بمب کشف گردید.

 

وی گفت: معدوم الیاس نارویی از عناصر عملیاتی گروهک محسوب می‌شد که در عملیات‌های تروریستی متعددی از جمله فرماندهی حمله به سپاه نیکشهر و شهادت ۲ تن از پرسنل سپاه پاسداران، مشارکت در انفجار اتوبوس محور خاش به زاهدان و شهادت ۲۷ تن از پرسنل سپاه و کاشت بمب صوتی مقابل کلانتری ۱۲ زاهدان نقش کلیدی را ایفا کرده است.

 

مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: نامبرده قصد داشت با شناسایی اهداف نظامی و امنیتی در شهر زاهدان از جمله سپاه سلمان سلسله اقدامات تروریستی را در قالب عملیات انغماسی طراحی و اجرا نماید که با اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) ناکام ماند.

 

وی گفت: همچنین در تاریخ ۱۹/‏۱۱/‏۹۸‬ یک تیم تروریستی وابسته به گروهک‌های تروریستی که قصد انفجار بمب در جلوی کلانتری ۱۵ زاهدان را داشت توسط تیم عملیاتی اداره کل اطلاعات مورد ضربه قرار گرفت و ۲ نفر از عوامل پس از زخمی شدن دستگیر و بمب کارگذاری شده ۵ کیلویی خنثی شد و از مخفیگاه آنان ۳۰ کیلو گرم مواد پیش ساز بمب و تعدادی چاشنی و فتیله انفجاری کشف گردید.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار