سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

جزئیات ضربه به گروهک تروریستی جیش الظلم

جزئیات ضربه به گروهک تروریستی جیش الظلم مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان از ضربه به تیم تروریستی وابسته به گروهک تروریستی جیش الظلم (جیش العدل) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 08
کد خبر: ۳۷۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان در مصاحبه با خبرنگاران از ضربه به تیم تروریستی وابسته به گروهک تروریستی جیش الظلم (جیش العدل) خبر داد.

 

وی افزود: با اقدامات پیچیده و گسترده اطلاعاتی در آن سوی مرز یک تیم تروریستی وابسته به گروهک جیش الظلم (جیش العدل) شناسایی و به محض ورود به کشور در چتر اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار گرفت و در روز یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸ توسط تیم‌های عملیاتی اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان مورد ضربه واقع شد و سرتیم عملیاتی آن بنام الیاس نارویی با نام مستعار (زبیر) به درک واصل شد.

 

مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: از مخفیگاه وی ۲ قبضه سلاح کلاش، ۱۰ تیغه خشاب و مقادیر متنابهی مهمات و لوازم ساخت بمب کشف گردید.

 

وی گفت: معدوم الیاس نارویی از عناصر عملیاتی گروهک محسوب می‌شد که در عملیات‌های تروریستی متعددی از جمله فرماندهی حمله به سپاه نیکشهر و شهادت ۲ تن از پرسنل سپاه پاسداران، مشارکت در انفجار اتوبوس محور خاش به زاهدان و شهادت ۲۷ تن از پرسنل سپاه و کاشت بمب صوتی مقابل کلانتری ۱۲ زاهدان نقش کلیدی را ایفا کرده است.

 

مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: نامبرده قصد داشت با شناسایی اهداف نظامی و امنیتی در شهر زاهدان از جمله سپاه سلمان سلسله اقدامات تروریستی را در قالب عملیات انغماسی طراحی و اجرا نماید که با اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) ناکام ماند.

 

وی گفت: همچنین در تاریخ ۱۹/‏۱۱/‏۹۸‬ یک تیم تروریستی وابسته به گروهک‌های تروریستی که قصد انفجار بمب در جلوی کلانتری ۱۵ زاهدان را داشت توسط تیم عملیاتی اداره کل اطلاعات مورد ضربه قرار گرفت و ۲ نفر از عوامل پس از زخمی شدن دستگیر و بمب کارگذاری شده ۵ کیلویی خنثی شد و از مخفیگاه آنان ۳۰ کیلو گرم مواد پیش ساز بمب و تعدادی چاشنی و فتیله انفجاری کشف گردید.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار