محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

استقلال دست به دامن فیفا شد

باشگاه استقلال برای برطرف کردن پرونده شکایت بازیکنان و مربیان خارجی از فدراسیون فوتبال درخواست کمک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه استقلال بدهی‌های مالی فراوانی دارد و موعد پرداخت مطالبات برخی بازیکنان و مربیان پیشین این تیم در کنار مبلغ صدور رضایتنامه ایسما گونکالوس که باشگاه پاختاکور خواهان پرداخت آن شده، سر رسیده است. از طرف دیگر استقلال در آینده‌ای نزدیک درگیر چند پرونده دیگر خواهد شد و بنا به گفته مسئولان این باشگاه هیچ منبعی برای پرداخت بدهی‌ها وجود ندارد.

 

استقلال بابت چند بازی در لیگ قهرمانان آسیا، مبلغی از کنفدراسیون فوتبال آسیا بدهکار است، اما با تعویق مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، این مبلغ غیر قابل برداشت شده مسئولان باشگاه نمی‌توانند فعلا این مبلغ را دریافت و یا برای پرداخت بدهی‌ها از آن استفاده کنند.

 

در همین حال شنیده می‌شود مسئولان باشگاه استقلال با مسئولان فدراسیون فوتبال رایزنی‌هایی انجام دادند تا با کمک فدراسیون بتوانند مطالباتشان را از AFC دریافت کنند و بخشی از بدهی‌های باشگاه را بپردازند تا در ادامه رقابت‌ها مشکلی برای تیمشان ایجاد نشود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده