محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

مهاجم استقلال: خیلی‌ها به من گفتند تو خیلی احمقی!

مهاجم استقلال می‌گوید از همان بچگی عاشق این تیم بوده و صادقانه با وجود این‌که می‌دانست ممکن است مسیرش تغییر کند، این موضوع را با قدرت همه جا اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 10
کد خبر: ۳۷۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر،  امیرارسلان مطهری یکی از بازیکنانی بود که در سال‌های اخیر بار‌ها از تمایلش برای بازی در استقلال سخن گفته و به صورت علنی اعلام کرده بود هوادار این تیم است. او این فصل به آرزوی دیرین خود رسید و تا به اینجای کار هم عملکرد درخشانی داشته است.

 

مطهری در برنامه فوتبال برتر درباره این موضوع گفت: من از بچگی عاشق استقلال بودم و خاطرات خیلی خوبی از فرهاد مجیدی، مجتبی جباری، میلاد میداوودی و بسیاری از بازیکنان این تیم دارم. این تیم بسیار باشخصیت و پرافتخار است که افتخار می‌کنم استقلالی هستم و همه جا این موضوع را فریاد زده‌ام و ریسک آن‌را هم قبول کرده‌ام. چون این‌گونه وقتی اعلام می‌کنی طرفدار یک تیم هستی یک طرف را می‌بندی و دیگر نمی‌توانی بازارگرمی کنی. خیلی‌ها هم به همین دلیل به گفتند تو خیلی احمقی و مسیر خود را بستی، ولی من می‌دانستم چه می‌خواهم و خیلی با قدرت می‌گفتم، شاید هم به آن نمی‌رسیدم، ولی دوست داشتم علاقه‌ام را بگویم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده