رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تکذیب سفر ترامپ به روسیه

تکذیب سفر ترامپ به روسیه روسیه اعلام کرده که رئیس جمهور آمریکا در سالگرد جشن پیروزی جنگ جهانی دوم در مسکو حضور نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 10
کد خبر: ۳۷۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضور «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در مراسم سالگرد جشن پیروزی متفقین در روسیه تکذیب شد.

 

این خبر را «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه، کرملین، اعلام کرده و افزوده است که مسکو از طریق کانال‌های دیپلماتیک دریافته است که رئیس جمهور آمریکا قرار نیست برای شرکت در سالگرد جشن پیروزی متفقین به مسکو سفر کند.

 

پسکوف همچنین گفته است که هنوز مشخص نیست که از آمریکا چه کسانی در این مراسم در روسیه شرکت خواهند کرد.

 

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در ادامه اما جزئیات و دلایل بیشتری از این خبر را اعلام نکرد.

 

پیش از این پوتین در سخنانی در واکنش به عدم حضور برخی رهبران سیاسی کشورهای غربی در مراسم جشن پیروزی جنگ جهانی دوم در روسیه، عدم حضور برخی از این رهبران را یک تصمیم اشتباه عنوان کرده بود.

 

روسیه پیش از این از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای شرکت در جشن سالگرد پیروزی ائتلاف متفقین در جنگ جهانی دوم که در مسکو برگزار شود، دعوت به عمل آورده بود.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار