اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود

انگلیس از «معامله قرن» ترامپ حمایت کرد

نخست وزیر انگلیس همسو با دیگر رهبران اروپایی از طرح جنجالی ترامپ درباره فلسطین، حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس به طرح آمریکا درباره فلسطین که به «معامله قرن» معروف است، واکنش نشان داد.

 

در این ارتباط، جانسون ضمن حمایت از طرح «معامله قرن» ترامپ، این طرح را مناسب عنوان کرده است.

 

به گفته جانسون اگرچه هیچ طرحی درباره فلسطین و اسرائیل بی‌ عیب و نقص نیست، اما طرح فعلی دولت آمریکا راه‌حل دو دولتی را به رسمیت می‌شناسد و این مسئله امتیاز این طرح است.

 

جانسون همچنین مدعی شده که طرح ترامپ تضمین می‌کند که بیت‌المقدس پایتخت اسرائیل و فلسطین خواهد بود.

 

این ادعای جانسون در حالی مطرح شده که براساس طرح منتشر شده ترامپ، بیت المقدس شرقی که پیش از این با توجه به قطعنامه ۱۹۶۷ سازمان ملل مرکز فلسطین عنوان شده بود، حال قرار است به دیگر مناطق اشغالی رژیم صهیونیستی ملحق شود.

 

شب گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از طرح مورد نظرشان درباره فلسطین موسوم به طرح «معامله قرن» رونمایی کردند.

 

با این حال این طرح شباهتی به طرح‌های قبلی سازش که از سوی سازمان ملل و برخی کشورها پیشنهاد شده بود ندارد. در واقع این طرح، طرح دو دولتی سازمان ملل را زیر سوال می‌برد و مرزهای ۱۹۶۷ را عملاً نادیده می‌گیرد. از سوی دیگر این طرح، طرح سازش عربی موسوم به طرح ملک عبدالله را نیز به کنار نهاده و توافقاتی چون اسلو را نیز زیر پا می‌گذارد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر