چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

دکتر سهیل کیانفر هم به جمع شهدای خدمت گیلان پیوست

دکتر سهیل کیانفر یکی دیگر از پزشکان متخصص گیلانی در راه خدمت رسانی به مردم، بر اثر ابتلا به بیماری حاد تنفسی درگذشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 15
کد خبر: ۳۸۳۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر کیانفر متخصص اورولوژی بیمارستان آریای شهرستان رشت بود که طی این ایام با همه توان در خدمت به شهروندان و بیماران حضور داشت و در این مسیر هم جان خود را از دست داد.  

 

تاکنون چندین پزشک و پرستار در گیلان در جریان خدمت به هموطنان خود به دلیل ابتلا به ویروس کرونا فوت کرده اند وحید منصف کسمایی متخصص طب اورژانس و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان به دلیل ابتلا به مشکلات حاد تنفسی کرونا در گذشت.

 

دکتر محمد محمدی پزشک پیشکسوت رشتی،  دکتر محمد علی ربیعی پزشک شفتی، دکتر رضا کوچکی نیا پزشک آستانه اشرفیه،  دکتر حمید لطفی پزشک متخصص ارتوپدی صومعه سرایی و دکتر عباس مومنی دکترای علوم آزمایشگاهی شهرستان رودسر هم از دیگر پزشکانی بودند که طی روزهای گذشته به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند.

 

دکتر سیامک دیوشلی متخصص اطفال انزلی مشکوک به ابتلا به کرونا هم در این روزها درگذشت.

 

در میان پرستاران هم؛ علی شیخ مرادی پرستار بیمارستان قائم (عج) رشت، در جریان مقابله با ویروس کرونا و نجات جان سایر هموطنان خود در اثر ابتلا به این ویروس جانش را از دست داد.

 

نرجس خانعلی زاده پرستار ۲۵ ساله بیمارستان لاهیجان و نیز غلامرضا وثوقی کیا پرستار تیم جراحی بیمارستانهای پورسینا و آریای رشت در این جهاد سلامتی، فوت کردند.

 

ناهید نوشاد پرستار بازنشسته مرکز آموزش درمانی رازی و شاغل در بیمارستان گلسار رشت به دلیل بیماری کرونا درگذشت.

 

همچنین چند نفر از خدمه بیمارستانی و حسابداری هم در این مدت بر اثر کرونا جان باختند.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سامان کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
0
0
با سلام نظر به اینکه در گواهی فوت برادرم دکتر سهیل کیانفر علت فوت بر اثر عوارض منطبق با کرونا ویروس از سوی پزشک معالج اعلام شده منتهی در گواهی دفن بعلت آنفولانزا و در گواهی فوت صادر شده از طرف سازمان ثبت احوال علت فوت بیماری‌های دستگاه تنفسی ذکر گردیده است و اوراق منتشره در اختیار خانواده می‌باشد. این سه گانگی در ذکر علت فوت برادرم ناشی از چیست؟
آخرین اخبار