کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند

تبریک تلفنی رئیس جمهور به رهبر معظم انقلاب

رئیس جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی تلفنی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرا رسیدن سال 1399 هجری شمسی را به ایشان تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 20
کد خبر: ۳۸۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی تلفنی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرا رسیدن سال 1399 هجری شمسی را به ایشان تبریک گفت.

 

روحانى در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک سال نو و آرزوى سلامتى و طول عمر براى رهبر انقلاب، تأکید کرد که به رغم همه توطئه‌های دشمنان، تلاش خواهد شد که سال 99، سالِ حل معضلات و افتتاح طرح‌های بزرگ، ایجاد رونق با کمک همه مردم در بخش‌های اقتصاد و فرهنگ، و سال تحول در زندگی مردم باشد.

 

رئیس جمهور همچنین ابراز امیدواری کرد که با عنایت ولی‌عصر(عج) و به پشتوانه ملت، همانطوری که از حوادث تلخ و دشوار در سال گذشته عبور کردیم، از دشواری‌ها و رنج و درد مردم در بیماری کرونا نیز عبور کرده و سال جدید، سال سلامت، فعالیت و رونق اقتصادی، و زندگی بهتر و جبران سختی‌ها باشد.

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این گفتگو با تبریک سال نو به رئیس جمهور و خانواده بزرگ ملت ایران، براى توفیق بیشتر دولت در خدمت به کشور و مردم، آرزوى توفیق نمودند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار