ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم اعلام برائت مقتدی صدر از حضور نخست وزیر عراق در نشست شرم الشیخ آزادی ۴ هزار اسیر فلسطینی در سه توافق تبادل اسرا لغو دعوت نتانیاهو به نشست غزه پس از هشدار اردوغان ادعای ترامپ پس از ورود به مصر: برای توافق با ایران آماده‌ام ادعای ترامپ علیه ایران در شرم‌الشیخ اسرائیل هیوم: نتانیاهو به دلیل مخالفت کشور‌ها به شرم الشیخ نرفت ترامپ اراضی اشغالی را به مقصد شرم‌الشیخ ترک کرد وقوع انفجار مهیب در قاهره نخست‌وزیر عراق: در صورت مشارکت «نتانیاهو»، از اجلاس شرم الشیخ خارج خواهم شد ماکرون: فرانسه در اجرای تمام مراحل توافق آتش‌بس غزه مشارکت می‌کند پاسخ صریح لاوروف: روسیه تجهیزات نظامی لازم را به ایران می‌دهد!

شمار نمایندگان مخالف با الزرفی به ۱۷۰ نفر رسید

ائتلاف دولت قانون اعلام کرد که شمار نمایندگان مخالف با عدنان الزرفی مامور به تشکیل کابینه در عراق به ۱۷۰ نفر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 20
کد خبر: ۳۸۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ائتلاف دولت قانون فهرستی از ۱۷۰ نماینده را تهیه کرد که با نخست وزیری عدنان الزرفی مخالف هستند.

 

«بهاء الدین النوری» سخنگوی ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی با اعلام این خبر افزود: فراکسیون سیاسی ائتلاف سازندگی و جریان حکمت ۲ روز پیش نشستی برگزار کردند و طی ان مخالفت رسمی خود را با عدنان الزرفی اعلام و به ساز و کار نامزدی و تعیین وی برای تشکیل کابینه اعتراض کردند.

 

النوری خاطرنشان کرد: ائتلاف سازندگی به عنوان فراکسیون اکثریت از برهم صالح، رئیس‌ جمهوری عراق می‌خواهد مکانیسمی که طی مامور کردن الزرفی برای تشکیل کابینه به آن استناد کرده را مشخص کند.

 

سخنگوی ائتلاف دولت قانون همچنین اعلام کرد که رئیس جمهوری عراق قانون را نقض کرده و به جای اینکه حامی قانون اساسی باشد، عراق را وارد بحران سیاسی کرده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار