غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حفظ تحریم‌های ایران در بحبوحه کرونا، یک ظلم اَبَرشرورانه است

نماینده مسلمان کنگره در واکنش به اظهارات اخیر مقام‌های آمریکایی مبنی بر عدم لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران علی‌رغم شیوع ویروس کرونا تأکید کرد که حفظ این تحریم‌ها یک «ظلم ابرشرورانه» است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 21
کد خبر: ۳۸۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایلهان عمر» نماینده مسلمان کنگره شب گذشته (جمعه) در پیامی توییتری، تحریم‌های ایالات متحده آمریکا علیه ایران در بحبوحه شیوع ویروس «کرونا» را اقدامی بسیار ظالمانه توصیف کرد.

 

وی در صفحه توییتر خود در واکنش به تحریم‌های دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران نوشت: «هر ۱۰ دقیقه یکبار، یک نفر در ایران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست می‌دهد و هر ساعت ۵۰ نفر به این ویروس آلوده می‌شوند. در شرایط کنونی، حفظ تحریم‌های اقتصادی علیه ایران یک ظلم ابرشرورانه محسوب می‌شود».

 

اظهارات این نماینده کنگره در حالی مطرح شده است که دولت آمریکا روز گذشته (جمعه) بار دیگر تأکید کرد که علیرغم شیوع ویروس کرونا، تحریم‌ها علیه ایران را رفع نخواهد کرد.

 

بنا به گزارش پایگاه خبری «دویچه‌وله» آلمان، منابع دیپلماتیک در ایالات متحده آمریکا اعلام کردند که علیرغم شیوع کرونا، کاخ سفید قصد ندارد از «فشار حداکثری» ایران بکاهد.

 

علی‌رغم درخواست کشورها و گروه‌های زیادی برای کاهش تحریم‌ها علیه ایران در بحبوحه شیوع ویروس کرونای جدید، «برایان هوک» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران  پنجشنبه در یک نشست خبری گفت: «سیاست فشار حداکثری ما بر رژیم ایران ادامه خواهد یافت.»

 

آمریکا در حالی به فشار حداکثری علیه ایران در شرایط فعلی ادامه می‌دهد که اواخر هفته گذشته، روزنامه «دیلی‌بیست» در گزارشی با  اشاره به نقش تحریم‌های آمریکا در شیوع ویروس کرونای جدید در ایران نوشته زیرساخت‌های بهداشت عمومی ایران تحت «فشار حداکثری» قرار گرفته است. 

 

این اولین بار نیست که تحریم‌های آمریکا علیه ایران در شرایط فعلی، حتی اعتراض برخی مقام‌های آمریکایی را نیز در پی داشته است.

 

پیش از این نیز، «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت و نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چندی پیش ضمن انتقاد از تحریم‌های ضدایرانی آمریکا در پیامی در توئیتر نوشت: «ایران با تلفات فاجعه‌باری از همه‌گیری ویروس کرونا مواجه است. تحریم‌های آمریکا نباید در این فاجعه بشری مشارکت داشته باشد. »

 

منبع: فارس

ارسال نظر