عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

شمار تلفات کرونا در آمریکا از 300 نفر گذشت

شمار تلفات کرونا در آمریکا از 300 نفر گذشت طبق جدیدترین آمار و ارقام منتشر شده، تعداد قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا با افزایش 46 نفری به 348 مورد و تعداد مبتلایان به این ویروس با افزایش 2660 نفر به مجموع 26 هزار و 867 نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 22
کد خبر: ۳۸۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق آخرین گزارش‌ها تا شب گذشته (شنبه) به وقت محلی، ۴۶ مورد جدید به قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا افزوده شد تا این آمار به ۳۴۸ مورد برسد.

 

شبکه سی ان ان گزارش کرد که آمار و ارقام منتشر شده تا شب گذشته حاکی از آن است که ۳۲۳ تن از مبتلایان به کرونا در آمریکا جان خود را از دست داده‌اند اما آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» حاکی از فوت 340 نفر  دارد.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی worldometer گزارش کرد که تعداد قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا با افزایش  ۴۶ نفری به ۳۴۸ مورد و تعداد مبتلایان به این ویروس با افزایش ۲۶۶۰ نفر به مجموع ۲۶ هزار و ۸۶۷ نفر رسید.

 

آمار و ارقام منتشر شده نشان می‌دهد که در روز گذشته تنها ۱۷۸ مورد بهبودی یافته‌اند و حال ۶۴ نفر از مبتلایان وخیم اعلام شده است.

 

طبق گزارش سی‌ ان ان، ایالت «مینه‌سوتا»، اولین مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا را گزارش کرد و بیشترین آمار تلفات ناشی از ابتلا به کرونا مربوط به ایالت واشنگتن با ۹۴ قربانی است و بعد از آن نیویورک با ۷۰ مورد فوتی، در رده دوم قرار دارد.

 

آمار و ارقام منتشر شده نشان می‌دهد که ایالات متحده آمریکا بعد از چین و ایتالیا، بیشترین تعداد مبتلایان را به خود اختصاص داده است.

 

میلیون‌ها نفر از مردم پنج ایالت آمریکا، آخر هفته خود را به طور کامل در خانه‌هایشان سپری کردند زیرا مقام‌های این ایالت‌ها به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا، محدودیت‌ها را تشدید کرده‌اند.

 

فرماندار کالیفرنیا نیز همانند همتای نیویورکی خود به جوانان هشدار داد خطر در کمین آنهاست، توصیه‌ها را جدی گرفته و از حضور در مکان‌های تفریحی مخصوصاً سواحل خودداری کنند.

 

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، آزمایش کرونا «مایک پنس» معاون ترامپ و همسر وی نیز منفی اعلام شده است. این در حالی است که چند روز پیش اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از کارکنان دفتر پنس به کروناویروس مبتلا شده است.

 

در حالیکه در روزهای اخیر اخباری منتشر شده که نشان می‌دهد، کادر پزشکی و درمان آمریکا برای مواجهه با ویروس کرونا با مشکلات کمبود تجهیزات پزشکی همچون ماسک روبرو شده‌اند و برخی مردم این کشور حتی به دلیل بالا بودن هزینه‌ آزمایش تشخیص کرونا، از انجام این آزمایش امتناع می‌ورزند، امروز (یکشنبه) اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به کره شمالی برای مبارزه با کووید-19 پیشنهاد کمک داده است.

 

کره شمالی بامداد یکشنبه اعلام کرد نامه‌ای از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را که خطاب به «کیم یونگ اون»، رهبر کره شمالی نوشته شده را دریافت کرده است. 

 

خبرگزاری رسمی کره شمالی نوشت: «ترامپ با بیان اینکه از تلاش‌های رهبر کره شمالی برای محافظت از مردم در برابر تهدید جدیدی این بیماری تحت تأثیر قرار گرفته قصد خود برای همکاری در زمینه مبارزه با شیوع این بیماری ابراز کرد.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار