زمان انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی هشدار سازمان هواشناسی برای این ۳ استان / آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر درهای مصلی تهران از ساعت ۶ صبح شنبه به روی مردم باز می شود فعالیت این دو پایانه‌های مسافربری در تهران تغییر کرد محدودیت‌ تشرف و تردد در صحن‌ها و رواق‌های مرکزی حرم رضوی از 17 تیر اعلام جزییات تغییر در دو خط تندرو اتوبوسرانی برای مراسم وداع رهبر شهید مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد ‌قطعی شد/مبدا فرودگاه خواهد بود 4400 دستگاه ون و اتوبوس آماده خدمات‌رسانی در مراسم تشییع امام شهید مرگ سالانه ۷۰۰۰ نفر در کشور به دلیل مصرف مواد تقلبی یک‌سوم جمعیت کشور تا 1430 سالمند می‌شوند کاهش دمای هوا به زیر ۱۰ درجه در تابستان؛ سیلاب در کمین ۷ استان شهردار ایلام بازداشت شد جزییات فعالیت میادین تره بار تهران در ایام مراسم تشییع اعلام شد/ میادین در این تاریخ بسته هستند جست‌وجوی صوتی پیشرفته به جیمیل آمد هشدار به بازنشستگان؛ مراقب کلاهبرداران تلفنی باشید اختلال گسترده جی پی اس در کشور؛ تهران بیشتر از شهر‌های دیگر تحت تاثیر است

میادین میوه و تره بار تهران تعطیل نیستند

میادین میوه و تره بار تهران تعطیل نیستند مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، گفت: میادین میوه و تره بار تعطیل نمی‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 22
کد خبر: ۳۸۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید سعید راد، با اعلام اینکه بارها تاکید کرده‌ایم که میادین میوه و تره بار در خط مقدم خدمت‌رسانی به شهروندان قرار دارند و تعطیل‌بردار نیستند، افزود: ۲۵۰ میدان و بازار میوه و تره بار شهرداری تهران، بزرگ‌ترین زنجیره توزیع انواع میوه، سبزیجات، صیفی‌جات و سایر محصولات مصرفی شهروندان را تشکیل می‌دهند و تعطیلی آنها امکان‌پذیر نیست.

 

وی با تاکید بر فعالیت شبانه‌روزی کارکنان و کارگران میادین میوه و تره بار به ویژه در یک ماه اخیر، خاطرنشان کرد: تمامی همکاران ما با همه وجود و تمام توان برای خدمت‌رسانی به شهروندان، استوار و صبور ایستاده‌اند و به مردم عزیزمان قول می‌دهیم که میدان را خالی نمی‌کنیم.

 

میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران تا ۹ شب ۲۹ اسفند یک‌سره باز بودند و بعد از تعطیلی یک‌روزه اول فروردین، ۲۲ میدان میوه و تره بار تهران از ۸/۳۰ صبح تا ۱۳:۵۰ دوم تا چهارم فروردین فعالیت می‌کنند و علاوه بر این، تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران از ۸ صبح تا ۱۳:۳۰ پنجم تا دوازدهم فروردین باز هستند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار