سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

جایگاه سلامت در بودجه بندی شهرداری تهران

جایگاه سلامت در بودجه بندی شهرداری تهران رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۵۰ سوله مدیریت بحران شهرداری نیز به حفاظت شهر تهران از کرونا اختصاص داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناهید خداکرمی در برنامه‌ای رادیویی در رابطه با جایگاه سلامت در بودجه بندی شهرداری گفت: شهرداری دو واحد مخصوص به نام سلامت دارد و بقیه ارکان آن نیز به نوعی در سلامت موثرند اما "اداره کل سلامت شهرداری" و "شرکت شهر سالم" متمرکز بر سلامت فردی و سلامت و درمان کارکنان شهرداری هستند.

 

رئیس کمیته سلامت شورای شهر با بیان اینکه اداره کل سلامت شهرداری بودجه چندانی در اختیار ندارد افزود: بودجه این اداره امسال ۱۳ میلیارد اعلام شده است.

 

وی افزود: اداره کل سلامت، معاونت خدمات شهری و حمل و نقل و دیگر ارکان شهرداری از همان روز اعلام ورود کرونا به ایران درگیر شدند و ما امسال به چهار درصد بودجه مخصوص مدیریت بحران، موضوع بیماری‌های همه گیر را نیز اضافه کردیم.

 

خداکرمی با اشاره به اینکه ماهیت شهرداری مبتنی بر حفظ سلامت عمومی شهر است گفت: شهرداری نیز عضو ستاد عملیات مبارزه با کرونا در شهر تهران است و علاوه بر مدیریت بحران ستاد جداگانه‌ای هم برای ضدعفونی معابر و وسایل حمل و نقل عمومی و ارائه امکانات به وزارت بهداشت تشکیل شده است.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه شهرداری تهران ۳۵۰ خانه سلامت خود را در اختیار وزارت بهداشت قرار خواهد داد عنوان کرد: حدود ۵۰ سوله مدیریت بحران شهرداری نیز به حفاظت شهر تهران از کرونا اختصاص داده شده است.

 

رئیس کمیته سلامت شورای شهر با اشاره به نقش مهم زمان در مواقعی همچون این روزها بیان کرد: فرماندهی این کار فقط باید به وزارت بهداشت سپرده شود اما این وزارتخانه‌ها هم باید در اتاق را بر روی متخصصان و صاحبنظران باز کند و به تنهایی تصمیم نگیرد.

 

وی با اشاره به ارائه "طرح خانه به خانه و بسیج مبارزه با کرونا" از سوی وزیر بهداشت گفت: خود این طرح نیز یک خطر است، باید خط ویژه ای به کرونا اختصاص داده شود تا افراد مشکوک با آن تماس بگیرند و اکیپ مربوطه فقط برای مشکوکان و مجهز به لباس‌های محافظتی اعزام شود.

 

رئیس کمیته سلامت شورای شهر افزایش مراجعات به میادین میوه و تره بار و فروشگاه‌های شهروند را نشانه ذخیره سازی کالاها از سوی مردم دانست و گفت: ما در تلاشیم تا امکان خرید آنلاین حتی از میادین میوه و تره بار را فراهم کنیم تا مردم در منازل بمانند و کالاهای مورد نیازشان را تهیه کنند.

 

خداکرمی از تهیه مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز مردم و عرضه در فروشگاه‌های شهروند سخن گفت و افزود: شهرداری آمادگی خود را برای همکاری با وزارت بهداشت در ایجاد بیمارستان‌های صحرایی و یا در سولههای شهرداری اعلام کرده است.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با آلودگی هوای شهر تهران با وجود کاهش تردد خودروها گفت: آلودگی یک موضوع چند فاکتوری است و متأسفانه برخی نیروگاه‌ها همچنان از مازوت استفاده می‌کنند.

 

خداکرمی تأکید کرد: تصمیم سازیها نیز به ویژه درباره کرونا باید در اتاقهای باز انجام گیرد و با دانشگاه‌ها، انجمن‌های علمی، سازمان نظام پزشکی و متخصصان مشورت شود و البته مردم نیز باید مشارکت و همکاری کنند و در منزل خود بمانند و از حبوبات و میوه و سبزیجات استفاده کنند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار