ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

توزیع بیش از ۱۴ میلیون ماسک در ۲ روز

قائم مقام سازمان غذا و دارو از توزیع ۱۴ میلیون ماسک جراحی و n۹۵ طی دیروز و امروز، بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز درمانی سراسر کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 24
کد خبر: ۳۸۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن ابوالقاسم گرجی با اشاره به اینکه از یکم تا ۲۹ اسفند ۱۵ میلیون انواع ماسک بین دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور و مراکز درمانی توزیع شده بود، گفت: خوشبختانه با توجه به جهش تولید داخل و حجم مناسب واردات در حوزه تأمین ماسک n۹۵ و جراحی، طی دیروز و امروز بیش از ۱۴ میلیون ماسک بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و مراکز درمانی توزیع می‌شود.

 

وی افزود: دیروز بیش از ۷ میلیون ماسک جراحی در سراسر کشور توزیع شده است و امروز نیز ۵ میلیون ماسک دیگر توزیع می‌شود که وضعیت مراکز درمانی را در شرایط نسبتاً پایدار قرار خواهد داد.

 

گرجی با اشاره به اینکه در اسفند ماه کمتر از ۱.۵ میلیون ماسک n۹۵ توزیع شده بود، گفت: ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار ماسک n۹۵ نیز طی دو روز بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستانها توزیع می‌شود تا وضعیت مراکز درمانی از این لحاظ به حد قابل قبول برسد که البته با شرایط مطلوب فاصله داریم.

 

وی در مورد تأمین لباس مخصوص کادر درمان نیز توضیح داد: تولید کنندگان داخلی لباس دیروز بیش از ۴ هزار دست لباس تحویل شرکت‌های پخش دادند که با تدابیر اندیشیده شده در سازمان غذا و دارو هر روز با واردات مناسب و افزایش ظرفیت تولید داخل، شرایط بهبود یابد.

 

قائم مقام سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: اگر پیک بیماری در کشور ایجاد نشود، با اقدامات انجام شده به منظور تأمین تجهیزات پزشکی می‌توانیم با تولید داخل و دپو مناسب، میزان نیاز را در مسیر مناسب جلو ببریم تا کمبودی در این حوزه وجود نداشته باشد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر