وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

دستورالعمل عجیب به پزشکان انگلیسی درباره کرونا

در نظام سلامت کشورهای غربی پزشک‌ها موظف شده‌اند بین اینکه کدام بیماران باید زنده بمانند و کدام باید بمیرند انتخاب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 24
کد خبر: ۳۸۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیوع ویروس کرونا در جهان غرب به شکلی بی‌پرده نتایج نگاه ماتریالیستی و تعریف ماده‌گرایانه از انسان را به بی‌سابقه‌ترین شکل ممکن در معرض انظار عموم گذاشته است.

 

کشورهای اروپایی که بیشترین لطمات را از شیوع ویروس کرونای جدید متحمل شده‌اند در روزهای گذشته افراد سالمند را رها کرده‌اند تا بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جانشان را از دست بدهند.

 

چندی پیش گزارش شد بر اساس برنامه "شرایط اضطرار" که در شهر «تورین» ایتالیا تهیه شده است، بیماران بالای 80 سال که به کرونا مبتلا می‌شوند، با وخیم شدن اوضاع تحت مراقبت‌های فوری قرار نمی‌گیرند!

 

پایگاه خبری "دیلی میل نوشت" برنامه‌های تهیه شده توسط مقامات حفاظت مدنی این کشور هشدار می‌دهد که در صورت وجود تعداد زیاد بیماران، معیارهایی برای دسترسی به درمان فوری برقرار می‌شود. یکی از مواردی که در این سند آمده بیان می‌کند که برای درمان فوری باید سن بیماران پایین‌تر از 80 سال باشد!

 

دکتر «کریستین سالارولی»، رئیس بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان «برگامو» در منطقه «لمباردی»، به روزنامه «کوریره دلا سرا» گفت «اگر بیماری که از ناراحتی شدید تنفسی رنج می‌برد بین 80 تا 95 ساله باشد به احتمال زیاد او را درمان نمی‌کنیم.»

 

«این حرف خیلی بدی است، اما متاسفانه حقیقت دارد. ما در موقعیتی نیستیم که بخواهیم دست به معجزه بزنیم.»

 

در اسپانیا چند روز پیش وزیر دفاع این کشور گفت سربازان اسپانیایی هنگام ضدعفونی کردن اماکن با شمار زیادی از جسدهای افراد سالخورده در مراکز سالمندان روبرو شده‌اند که تنها رها شده‌اند.

 

در انگلیس هم گزارش شده قرار است به پزشکان این کشور دستورالعملی داده شود تا از میان شهروندانی که برای درمان مراجعه می‌کنند انتخاب کنند.

 

رسانه‌های انگلیس گزارش دادند قرار است این راهنما در صورتی که دستگاه تنفس مصنوعی و تخت به اندازه کافی مهیا نباشد در اختیار پزشکان قرار بگیرد.

 

طبق نوشته ایندیپندنت در این راهنما بیمارانی که به مشکلات تنفسی، سرطان، بیماری قلبی و دیابت دچار هستند، گنجانده شده‌‌اند اما معلوم نیست آیا شامل سالمندانی هم می‌شود که به‌خاطر سنشان از درمان محروم می‌شوند یا خیر.

 

در عمل، ممکن است بیماری که هم‌اکنون به دستگاه تنفس مصنوعی وصل است، از آن جدا شود تا بیمار دیگری که شانس بیشتری برای زنده ماندن دارد، از آن استفاده کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار