برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت
سیاری خبر داد:

ایجاد ۴۵۷۵ تخت نقاهتگاهی توسط ارتش در سراسر کشور

ایجاد ۴۵۷۵ تخت نقاهتگاهی توسط ارتش در سراسر کشور معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: خدمات رسانی ۳۲ بیمارستان و کلیه مراکز درمانگاهی، در اختیار قرار دادن ۱۶۰۰ تخت، راه اندازی ۲۰۰ مرکز پایش سیار و ثابت، ایجاد ۴۵۷۵ تخت نقاهتگاهی، پایش سلامت و ضد عفونی خودرو ها در ورودی۸۰ شهر از جمله اقدامات ارتش در مقابله با ویروس کرونا است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 25
کد خبر: ۳۸۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش صبح امروز (چهارشنبه) در مراسم افتتاح نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختخوابی ارتش طی سخنانی، اظهار داشت: سامانه بهداشت و درمان ارتش با پایش مستمر بیمار در کشور چین وضعیت را تحت کنترل داشت. با شیوع بیماری در کشور و تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در ستادکل نیروهای مسلح، قرارگاه پدافند زیستی در ارتش و نیروهای تابعه نیز ایجاد شد و اقدامات مهمی انجا شد.

 

وی افزود: به دنبال صدور فرمان فرمانده کل قوا به ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر ساماندهی خدمات نیروهای مسلح برای کمک بیشتر به سامانه بهداشت و درمان کشور و پیش بینی انجام رزمایش مقابله با حمله بیولوژیکی احتمالی و ابلاغ قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) ستاد کل نیروهای مسلح به ارتش نیروهای ارتش فعالیت خود را افزایش دادند. 

 

 امیر سیاری ادامه داد: از جمله این اقدامات می توان به خدمات رسانی ۳۲ بیمارستان و کلیه مراکز درمانگاهی، در اختیار قرار دادن ۱۶۰۰ تخت، راه اندازی ۲۰۰ مرکز پایش سیار و ثابت، ایجاد ۴۵۷۵تخت نقاهتگاهی، پایش سلامت و ضد عفونی خودرو ها در  ورودی۸۰ شهر،  ضد عفونی خیابان ها و اماکن عمومی، تبدیل خیاط خانه ها به کارگاه تولید ماسک، تبدیل اماکن تولید مواد شوینده به مواد ضدعفونی کننده، بکارگیری تجهیزات یگان های جنگ نوین و تغییر کاربری برخی از آنها وساخت تجهیزات جدید.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: در جهت اجرایی شدن رزمایش نیروی زمینی به صورت گسترده در ابعاد مختلف وارد عمل شد و در نهایت در اجرای تدبیر ستادکل نیروهای مسلح و دستور فرمانده کل ارتش نیروی زمینی مامور به ایجاد نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختخوابی ظرف مدت ۴۸ ساعت شد که هدف اول نشان دادن توانمندی های ارتش در اتفاقات مشابه در کمترین زمان و هدف  دوم کمک به سامانه بهداشت و درمان کشور‌ برای کاهش مدت بستری بیماران است. 

 

وی ادامه داد: نیروی زمینی با اقدام به موقع و با استفاده از ظرفیت ها و توانمندی‌های موجود امروز موفق شده است این ماموریت را با سرافرازی به انجام برساند. نیروهای تابعه ارتش همزمان با انجام این اقدامات گسترده و موثر در حفظ ارتقا و توان رزمی خود فعال بوده و آمادگی مقابله با هرگونه تهدید را دارا هستند. 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار