بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

دریادار سیاری اعلام کرد: طرح جایگزین ارتش به جای رژه ۲۹ فروردین

دریادار سیاری اعلام کرد: طرح جایگزین ارتش به جای رژه ۲۹ فروردین رییس ستاد ارتش گفت: ارتش طرح جایگزینی را به جای رژه هر ساله ۲۹ فروردین تصویب کرده و به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا، هیچ برنامه‌ای که نیازمند تجمع افراد باشد، نخواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 07
کد خبر: ۳۹۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده و رییس ستاد ارتش صبح امروز در نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت: علت نامگذاری ۲۹ فروردین به نام روز ارتش جمهوری اسلامی به فروردین ماه سال ۵۸ بر می‌گردد که در این سال روز ۲۹ فروردین ماه را حضرت امام به نام روز ارتش نامگذاری کردند و دستور دادند که ارتش با ساز و برگ در خیابان‌ها رژه برود و از آن سال تا کنون همه ساله این مراسم برگزار شده است.

 

وی افزود: رژه نمایش قدرت نیروی‌های مسلح است و اجرای رژه و نشان دادن توان بازدارندگی موجب خوشحالی مردم می‌شود و دشمن هم حساب کار خود را می‌کند.

 

امیر سیاری ادامه داد: امسال شرایط متفاوت است. با توجه به وجود بیماری کرونا و مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا که همه موظف به اجرای آن هستیم بنا به تدبیر فرمانده کل ارتش و هماهنگی با ستادکل نیرو‌های مسلح و مراتب به استحضار فرمانده کل قوا رسیده است ارتش طرح جایگزینی را به جای طرح رژه هر ساله تصویب کرده است.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: امسال هم طرح جایگزین رژه را در همه استان‌ها اجرا خواهیم کرد. این طرح جایگزین به عنوان رژه خدمت و با شعار مدافعان وطن و یاوران سلامت در سراسر کشور به اجرا در خواهد آمد.

 

دریادار سیاری با بیان اینکه ارتش باید در هر شرایطی آمادگی اجرای ماموریت را داشته باشد که شکر خدا این آمادگی وجود دارد گفت: ارتش آمادگی لازم را با رعایت تمام موارد بهداشتی دارد. ما از ابتدای شیوع بیماری در جین کرونا را رصد می‌کردیم و پس از تشکیل قرارگاه زیستی در ستاد کل و به تبع آن تشکیل قرارگاه زیستی در ارتش و پس از دستور فرمانده کل قوا مبنی بر اجرای رزمایش دفاع بیلوژیک اقدامات ارتش توسعه گسترده‌ای پیدا کرد. اما در روز‌هایی که به ۲۹ فروردین منتهی می‌شود اقداماتی را تحت عنوان رژه یاوران سلامت انجام می‌دهیم.

 

وی اضافه کرد: در این مدت رسیدگی به بیماران و خدمات بیمارستانی گسترش پیدا خواهد کرد. همچنین در بحث کمک نیروی انسانی به وزارت بهداشت کمک بیشتری خواهیم کرد و ضد عفونی شهر‌ها را نیز افزایش می‌دهیم. همچنین بسته‌هایی توسط نیرو‌های چهارگانه ارتش پیش بینی شده که بین مردم توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: بنابراین ما از اجرای رژه به صورت معمول هر ساله را لغو کرده و رژه یاوران سلامت و مدافعان وطن را از بیست فروردین ماه به بعد اجرایی می‌کنیم.

 

سیاری گفت: ما هیچگونه مراسمی که نیاز به تجمع نیرو داشته باشد را انجام نمی‌دهیم و حتی مراسم صبحگاه هم اجرا نمی‌کنیم تا بتوانیم از سلامت پرسنل حفاظت کنیم.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره سالروز شهادت سپهبد صیاد شیرازی عنوان کرد: از بیست فروردین ۱۳۷۸ تا کنون همه ساله در این روز مراسمی را به عنوان بزرگداشت روز شهدا برگزار می‌کردیم. اما امسال با توجه به شرایطی که در کشور وجود دارد برای این موضوع هم طرح جایگزینی با تدبیر فرمانده ارتش و هماهنگی با ستاد کل نیرو‌های کسلح و سپاه طرح جایگزینی در نظر گرفته شده است. ما این طرح را تحت عنوان برزگداشت سپهبد‌های اخلاص اجرا می‌کنیم. اولین سپهبد ما شهید قرنی است که در سال ۵۸ شهید شده است و بیست سال بعد سپهبد صیاد شیرازی به شهادت رسیده است و بیست سال بعد از آن هم در سال ۹۸ سردا سلیمانی به شهادت رسیده‌اند.

 

وی افزود: هر سه سپهبد ما انسان‌های مومن ایثارگر و شهادت طلب بوده‌اند؛ لذا طرح سپهبد‌های اخلاص تهیه شده و به تصویب فرمانده کل ارتش رسیده است و اجرا خواهد شد. هدف از این طرح هم ایجاد همدلی و هماهنگی بین همه نیرو‌های مسلح در نظر گرفته شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار