هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید پیکر شهید طهرانچی و همسرش در حرم عبدالعظیم آرام گرفت بازسازی بافت پیچیده گوش موش‌ها با فعال‌سازی یک کد ژنتیکی باستانی دادستان کل کشور: اتباع غیرمجاز باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند بازگشت ساعات کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قبل حریق عمدی دو دستگاه تریلی توسط مخلان نظم و امنیت در لاشار هواشناسی ایران ۷ تیر؛ رگبار، باد شدید و گردوخاک در ۱۳ استان وزیر ارتباطات: اینترنت به حالت عادی بازگشت

تعطیلی مترو تهران در دستور کار

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: پیشنهاد تعطیلی مترو تهران داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۹۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا زالی پیش از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران در ستاد مقابله با کرونا استان تهران طی سخنانی گفت: مردم ما باید بپذیرند، که بخشی از رفتار روزمره و زندگی آنها کرونایی باشد، ما یک سری محدودیت‌ها و مسائل بازدارنده و محدودیت‌های اجتماعی و مدنی را در سال ۹۹ اجرایی می‌کنیم.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران اضافه کرد: این مداخلات بازدارنده برای حفاظت از نفوس مردم اعمال می‌شود و مردم باید آمادگی مقابله با این محدودیت‌ها را داشته باشند، در گام اول و در کنار سایر مداخلات اجتماعی قرار شد، تمام بوستان‌ها و تفرجگاه‌های تهران به سرعت تعطیل شوند.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر پیشنهاد ستاد مقابله با کرونا برای برخی محدودیت‌ها در حمل و نقل عمومی نیز گفت: پیشنهاد ما کاهش فعالیت‌های روزمره است و محدودیت و یا تعطیلی مترو در دستور کار شورای شهر تهران قرار دارد، تعطیلی مترو و ناوگان اتوبوسرانی شهرها یکی از کارهایی است، که در کشورهایی که با کرونا دست به گریبان هستند، اجرا می‌شود و منتظریم شورای شهر تهران نیز این امر را ابلاغ کند.

 

زالی در خصوص افرادی که مصوبات را رعایت نمی‌کنند، نیز گفت: در جلسه امروز مقرر شد، عزیزانمان در نیروی انتظامی و نیز دادستانی تضامین لازم حقوقی، قضائی و بازدارنده را به مصوبات پیوست کنند، تا طرح‌های مداخله‌ای ما از پیوست لازم حقوقی، قضائی و انتظامی برخوردار باشد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار