ممنوعیت پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی در مناطق آزاد جی‌پی‌مورگان: رشد قیمت طلا تا پایان امسال محدود خواهد بود افزایش قیمت نان از چه تاریخی اعمال می‌شود؟ واردات کالا‌های اساسی از آمریکا به ایران مجاز شد / ۳ شرط اساسی اعلام شد شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند افزایش سهمیه بنزین برای ۱۵ استان؛ جزئیات کامل تسهیلات سوخت در ایام تشییع رهبر شهید زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ آخرین اخبار و جزئیات آزادسازی سهام عدالت آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۵ جزئیات کامل کالابرگ تیر ۱۴۰۵؛ کالابرگ کدام دهک‌ها حذف می‌شود؟ + زمان واریز کالابرگ قیمت بلیت پرواز‌های تهران - مشهد برای مراسم تشییع رهبر انقلاب چند؟ بروزترین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵ + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان / بیت‌کوین صعود کرد صادرات نفت عربستان افزایش یافت دولت از شوک قیمتی سود نمی‌برد تابستان سخت صنعت برق/ نبض برق ‌چگونه می‌تپد؟ ضوابط اجرایی بودجه 1405 اصلاح شد

تصمیم مهم دولت برای خانه‌های خالی

تصمیم مهم دولت برای خانه‌های خالی معاون مسکن و ساختمان از راه اندازی نظام اجاره داری به زودی خبر داد و گفت: یکی از اهداف راه اندازی سامانه املاک و اسکان و تلاش برای تکمیل اطلاعات آن توسط سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف، شناسایی خانه‌های خالی و هدایت آن‌ها به بازار اجاره است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 30
کد خبر: ۳۹۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر،  محمود محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در خصوص ساماندهی بازار اجاره بها و سیاستگذاری وزارت راه و شهرسازی دراین خصوص، ضمن تاکید بر اینکه بازار اجاره همواره توسط بخش خصوصی ساماندهی می‌شود، گفت: پیش‌تر نهاد اجاره داری در کشور وجود نداشت که موضوع اجاره داری حرف‌های به جد توسط معاونت مسکن و ساختمان در حال پیگیری است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی راه اندازی نظام اجاره داری حرفه‌ای را راهکاری قابل اطمینان برای نظم دادن به بازار اجاره عنوان کرد و توضیح داد: از دیگر موضوعاتی که توسط وزارتخانه در خصوص بازار اجاره در دست پیگیری قرار دارد، تکمیل اطلاعات سامانه املاک و اسکان است که در نیمه بهمن ۹۸ رونمایی شد.

 

محمودزاده ادامه داد: اطلاعات سامانه املاک و اسکان توسط سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و نهاد‌های دیگر در حال جمع‌آوری است تا تحویل سازمان امورمالیاتی شود.

 

وی تصریح کرد: هدف ما در وزارت راه و شهرسازی از تلاش برای راه اندازی این سامانه و تکمیل اطلاعات آن توسط سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف، شناسایی خانه‌های خالی و هدایت آن‌ها به بازار اجاره است.

 

محمودزاده گفت: هدایت خانه‌های خالی به سمت بازار اجاره موجب خواهد شد تا شاهد تاثیر مثبت در بازار اجاره باشیم. با توجه به وضعیتی که هم اکنون برای مستاجران وجود دارد و کاملا قابل درک است که بخش عمده‌ای از آن‌ها به دلیل بحران کرونا، از عهده مخارج و هزینه کرایه واحد‌های مسکونی برنمی‌آیند، امید است تا بتوانیم کمکی انجام دهیم و شاهد روند کاهشی اجاره بها به جای افزایش آن باشیم./ خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار