ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

محققان: عارضه چشم صورتی نشانه ویروس کروناست

محققان: عارضه چشم صورتی نشانه ویروس کروناست محققان تاکید دارند تمام کادر درمانی مراقبت کننده از این بیماران باید علاوه بر لباس، دستکش و کلاه مخصوص، عینک محافظ هم داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 04
کد خبر: ۳۹۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، محققان مشاهده کردند از بین ۳۸ بیمار مبتلا به کوئیذ ۱۹، ۱۲ نفر دارای عارضه چشم صورتی بودند. در دو تن از این بیماران، ویروس کرونا هم در آب چشم و هم در آب بینی‌شان وجود داشت.

 

دکتر «لیانگ لیانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تری گورجز چین، در این باره می‌گوید: «برخی از بیماران مبتلا به COVID-۱۹ دارای علائم چشمی هستند و ممکن است کروناویروس جدید در ترشحات ملتحمه بیماران مبتلا به COVID-۱۹ وجود داشته باشد.»

 

ملتحمه، غشای پوشاننده سفیدی چشم و غشای قسمت داخلی پلک است. به گفته لیانگ، کروناویروس ممکن است به این بخش از چشم بیماران مبتلا به COVID-۱۹ حاد حمله کند.

 

این بدین معناست که اگر فرد چشم‌های آلوده به این ویروس را بمالد و سپس با فرد دیگری تماس داشته باشد یا حتی در زمان معاینه چشم، امکان انتقال این ویروس وجود دارد.

 

هرچقدر شدت بیماری فرد مبتلا به COVID-۱۹ بیشتر باشد، احتمال بروز عارضه چشم صورتی در وی بیشتر است.

 

براساس این یافته‌ها، محققان تاکید دارند تمام کادر درمانی مراقبت کننده از این بیماران باید علاوه بر لباس، دستکش و کلاه مخصوص، عینک محافظ هم داشته باشند.

 

همچنین عنوان می‌شود افراد باید از تماس با چشم و صورت خودداری نمایند و به جای لنز‌های تماسی در این دوره شیوع بیماری، از عینک استفاده کنند.

 

به گفته محققان، باوجودی که عارضه چشم صورتی یکی از نشانه‌های نادر این بیماری است، اما افراد باید تمامی اقدامات پیشگیرانه را رعایت نمایند.

 

عارضه چشم صورتی زمانی روی می‌دهد که عروق خونی چشم متورم می‌شوند و مشخصه آن، قرمزی چشم است./ ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار