جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

هشدار سازمان بدر درباره احتمال حمله پاتریوت به نیروی هوایی عراق

هشدار سازمان بدر درباره احتمال حمله پاتریوت به نیروی هوایی عراق یکی از فرماندهان سازمان بدر و سازمان الحشد الشعبی عراق هشدار داد این احتمال وجود دارد که نیرو‌های آمریکایی موشک‌های پاتریوت مستقر در پایگاه‌هایشان در عراق را علیه نیروی هوایی عراق به کار گیرند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «قصی الانباری» از مسئولان سازمان بدر در استان «الانبار» و از فرماندهان سازمان الحشد الشعبی عراق تصریح کرد که استقرار سامانه دفاع هوایی پاتریوت آمریکا در استان الانبار بر همه بخش‌های نظامی عراق تاثیر خواهد گذاشت و چه بسا نیروی هوایی ارتش عراق هم به بهانه انتقال فرماندهان الحشد الشعبی هدف گرفته شوند.

 

الانباری در گفتگو با پایگاه خبری المعلومه عراق گفت: «سامانه موشک‌های پاتریوت آمریکا از کشور کویت و با اطلاع دولت بغداد وارد خاک عراق شده است و سری دوم این موشک‌ها هم ظرف روز‌های آتی به منطقه کردستان عراق خواهد رسید».

 

وی افزود: «استقرار موشک‌های پاتریوت در پایگاه‌های آمریکا بر همه بخش‌های نظامی عراق مستقر در نوار مرزی با سوریه تاثیر خواهد گذاشت و چه بسا نیرو‌های آمریکایی موشک‌های پاتریوت را برای حمله به هواپیما‌های ارتش به بهانه انتقال فرماندهان الحشد الشعبی بکار گیرند».

 

«گابریل سوما» مشاور رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه رسیدن سامانه دفاع موشکی پاتریوت به پایگاه‌های آمریکا در عراق را تایید کرد و از قصد آمریکا برای انجام یک عملیات هوایی علیه مواضعی نظامی در عراق گفت./ فارس

ارسال نظر