جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

هشدار سازمان بدر درباره احتمال حمله پاتریوت به نیروی هوایی عراق

هشدار سازمان بدر درباره احتمال حمله پاتریوت به نیروی هوایی عراق یکی از فرماندهان سازمان بدر و سازمان الحشد الشعبی عراق هشدار داد این احتمال وجود دارد که نیرو‌های آمریکایی موشک‌های پاتریوت مستقر در پایگاه‌هایشان در عراق را علیه نیروی هوایی عراق به کار گیرند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «قصی الانباری» از مسئولان سازمان بدر در استان «الانبار» و از فرماندهان سازمان الحشد الشعبی عراق تصریح کرد که استقرار سامانه دفاع هوایی پاتریوت آمریکا در استان الانبار بر همه بخش‌های نظامی عراق تاثیر خواهد گذاشت و چه بسا نیروی هوایی ارتش عراق هم به بهانه انتقال فرماندهان الحشد الشعبی هدف گرفته شوند.

 

الانباری در گفتگو با پایگاه خبری المعلومه عراق گفت: «سامانه موشک‌های پاتریوت آمریکا از کشور کویت و با اطلاع دولت بغداد وارد خاک عراق شده است و سری دوم این موشک‌ها هم ظرف روز‌های آتی به منطقه کردستان عراق خواهد رسید».

 

وی افزود: «استقرار موشک‌های پاتریوت در پایگاه‌های آمریکا بر همه بخش‌های نظامی عراق مستقر در نوار مرزی با سوریه تاثیر خواهد گذاشت و چه بسا نیرو‌های آمریکایی موشک‌های پاتریوت را برای حمله به هواپیما‌های ارتش به بهانه انتقال فرماندهان الحشد الشعبی بکار گیرند».

 

«گابریل سوما» مشاور رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه رسیدن سامانه دفاع موشکی پاتریوت به پایگاه‌های آمریکا در عراق را تایید کرد و از قصد آمریکا برای انجام یک عملیات هوایی علیه مواضعی نظامی در عراق گفت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار