دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

تولید واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد صحت دارد؟

شرکت هندی سروم از تولید واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد خبر داد و گفت طی دو تا سه هفته آتی این واکسن ساخته شده را به تولید انبوه میرساند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 27
کد خبر: ۴۱۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، تولید واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد خبریست که این روزها در فضای مجازی منتشر شده است و شرکت هندی سروم (Serum) اعلام کرد طی دو تا سه هفته آتی این واکسن ساخته شده را به تولید انبوه میرساند.

 

این شرکت امیدوار است که در صورت موفقیت‌آمیز بودن آزمایش بالینی واکسن، تا ماه اکتبر(مهر و آبان) سال جاری آن را به بازار عرضه کند.

 

شرکت سروم که در شهر " پونه"(Pune) هند قرار دارد، در تولید انبوه واکسن کروناویروس، با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند.

 

"آدار پوناوالا"(Adar Poonawalla) مدیر موسسه "سروم" اظهار کرد، تیم ما همکاری نزدیکی با دکتر هیل از دانشگاه آکسفورد داشت و ما انتظار داریم که تولید واکسن ساخت این دانشگاه را طی دو یا سه هفته آتی آغاز کنیم و در شش ماه اول، ماهیانه پنج میلیون دوز از این واکسن را به تولید برسانیم.

 

وی ادامه داد، در پی آن ما امیدواریم که مقیاس تولید را افزایش داده و هر ماه ۱۰ میلیون دوز از واکسن را تولید کنیم.

 

گفتنی است این موسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد همکاری کرده و در پروژه تولید واکسن مالاریا هم با این دانشگاه همکاری داشته است.

 

موسسه "سروم" قصد دارد همزمان با تولید واکسن، کارآزمایی بالینی آن را در هند هم انجام دهد.پیشتر محققان دانشگاه "آکسفورد" خبر ساخت واکسن "کووید-۱۹" را به جهانیان مخابره کردند.این واکسن روز جمعه اولین مرحله از آزمایش بالینی خود را سپری کرد و به دو نفر تزریق شد.

 

"سارا گیلبرت"(Sarah Gilbert)، سرپرست این پژوهش گفت: من شخصا اطمینان زیادی به این واکسن دارم. ما باید پیش از به کار بردن واکسن روی شمار زیادی از مردم، نشان دهیم که این واکسن می‌تواند کارآیی لازم را در بیماران مبتلا به کروناویروس داشته باشد.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر