پیش بینی بیل گیتس از زمان پایان همه گیری کرونا-راهبرد معاصر
به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی

پیش بینی بیل گیتس از زمان پایان همه گیری کرونا

بیل گیتس از موسسان شرکت مایکروسافت و میلیاردر مشور حوزه فناوری، معتقد است که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ تمام نمی‌شود و این موضوع شاید تنها برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان مصداق نداشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر بیل گیتس از موسسان شرکت مایکروسافت و میلیاردر مشور حوزه فناوری، معتقد است که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ تمام نمی‌شود و این موضوع شاید تنها برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان مصداق نداشته باشد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، بیل گیتس، که برای تأمین بودجه تحقیقات واکسن برای تعدادی از بیماری‌های کشنده از جمله کرونا کمک‌های خیریه‌ای نیز انجام می‌دهد، نسبت به درمان کرونا خوش بین است، اما چشم انداز موفقیت واکسن را کمی دیرتر از دیگران ارزیابی می‌کند.

 

بیل گیتس فکر می‌کند که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان و تا سال ۲۰۲۲ برای کشور‌های در حال توسعه تحت کنترل باشد. اگرچه این ارقام نشانگر پیشرفت علمی با سرعت بسیار بالا است، اما ممکن است برای برخی از افراد که به واکسن‌های فعلی امیدوار بودند به شدت ناامید کننده باشد.


در همین حال، گیتس به مردم هشدار می‌دهد که پیشگیری از کرونا را جدی بگیرند و به استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی ادامه دهند، زیرا فکر می‌کند ممکن است نرخ ابتلا به کرونا مجددا در پاییز و زمستان افزایش یابد. گیتس می‌گوید که می‌ترسد در کشور‌هایی مانند روسیه و چین، فشار شدید برای رسیدن به سریعترین واکسن تا حدی باشد که واکسن‌های نه چندان موثر به تولید انبوه برسد.


این روز‌ها بسیاری از شرکت‌ها در جهان با یکدیگر در زمینه ساخت واکسن رقابت دارند و برخی نیز از موثر بودن واکسن‌های خود سخن گفته اند با این وجود همچنان تردید‌هایی در خصوص مدت زمان اثربخشی این نوع واکسن‌ها وجود دارد.

 

انتخاب

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده