وضعیت آب و هوای کشور تا پایان هفته اعلام جزییات محدودیت‌های ترافیکی تا ۹ شهریورماه چرا استارلینک هنوز نمی‌تواند جای اینترنت موبایل را بگیرد؟ / محدودیت بزرگ ارتباط گوشی با ماهواره نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  هوا از روز جمعه سرد و بارانی می‌شود / جزییات تغییرات جوی در استان‌ها  واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل

پیش بینی بیل گیتس از زمان پایان همه گیری کرونا

پیش بینی بیل گیتس از زمان پایان همه گیری کرونا بیل گیتس از موسسان شرکت مایکروسافت و میلیاردر مشور حوزه فناوری، معتقد است که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ تمام نمی‌شود و این موضوع شاید تنها برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان مصداق نداشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر بیل گیتس از موسسان شرکت مایکروسافت و میلیاردر مشور حوزه فناوری، معتقد است که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ تمام نمی‌شود و این موضوع شاید تنها برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان مصداق نداشته باشد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، بیل گیتس، که برای تأمین بودجه تحقیقات واکسن برای تعدادی از بیماری‌های کشنده از جمله کرونا کمک‌های خیریه‌ای نیز انجام می‌دهد، نسبت به درمان کرونا خوش بین است، اما چشم انداز موفقیت واکسن را کمی دیرتر از دیگران ارزیابی می‌کند.

 

بیل گیتس فکر می‌کند که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان و تا سال ۲۰۲۲ برای کشور‌های در حال توسعه تحت کنترل باشد. اگرچه این ارقام نشانگر پیشرفت علمی با سرعت بسیار بالا است، اما ممکن است برای برخی از افراد که به واکسن‌های فعلی امیدوار بودند به شدت ناامید کننده باشد.


در همین حال، گیتس به مردم هشدار می‌دهد که پیشگیری از کرونا را جدی بگیرند و به استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی ادامه دهند، زیرا فکر می‌کند ممکن است نرخ ابتلا به کرونا مجددا در پاییز و زمستان افزایش یابد. گیتس می‌گوید که می‌ترسد در کشور‌هایی مانند روسیه و چین، فشار شدید برای رسیدن به سریعترین واکسن تا حدی باشد که واکسن‌های نه چندان موثر به تولید انبوه برسد.


این روز‌ها بسیاری از شرکت‌ها در جهان با یکدیگر در زمینه ساخت واکسن رقابت دارند و برخی نیز از موثر بودن واکسن‌های خود سخن گفته اند با این وجود همچنان تردید‌هایی در خصوص مدت زمان اثربخشی این نوع واکسن‌ها وجود دارد.

 

انتخاب

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار