پیش بینی بیل گیتس از زمان پایان همه گیری کرونا-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

پیش بینی بیل گیتس از زمان پایان همه گیری کرونا

بیل گیتس از موسسان شرکت مایکروسافت و میلیاردر مشور حوزه فناوری، معتقد است که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ تمام نمی‌شود و این موضوع شاید تنها برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان مصداق نداشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر بیل گیتس از موسسان شرکت مایکروسافت و میلیاردر مشور حوزه فناوری، معتقد است که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ تمام نمی‌شود و این موضوع شاید تنها برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان مصداق نداشته باشد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، بیل گیتس، که برای تأمین بودجه تحقیقات واکسن برای تعدادی از بیماری‌های کشنده از جمله کرونا کمک‌های خیریه‌ای نیز انجام می‌دهد، نسبت به درمان کرونا خوش بین است، اما چشم انداز موفقیت واکسن را کمی دیرتر از دیگران ارزیابی می‌کند.

 

بیل گیتس فکر می‌کند که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان و تا سال ۲۰۲۲ برای کشور‌های در حال توسعه تحت کنترل باشد. اگرچه این ارقام نشانگر پیشرفت علمی با سرعت بسیار بالا است، اما ممکن است برای برخی از افراد که به واکسن‌های فعلی امیدوار بودند به شدت ناامید کننده باشد.


در همین حال، گیتس به مردم هشدار می‌دهد که پیشگیری از کرونا را جدی بگیرند و به استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی ادامه دهند، زیرا فکر می‌کند ممکن است نرخ ابتلا به کرونا مجددا در پاییز و زمستان افزایش یابد. گیتس می‌گوید که می‌ترسد در کشور‌هایی مانند روسیه و چین، فشار شدید برای رسیدن به سریعترین واکسن تا حدی باشد که واکسن‌های نه چندان موثر به تولید انبوه برسد.


این روز‌ها بسیاری از شرکت‌ها در جهان با یکدیگر در زمینه ساخت واکسن رقابت دارند و برخی نیز از موثر بودن واکسن‌های خود سخن گفته اند با این وجود همچنان تردید‌هایی در خصوص مدت زمان اثربخشی این نوع واکسن‌ها وجود دارد.

 

انتخاب

ارسال نظر