سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

پیش بینی بیل گیتس از زمان پایان همه گیری کرونا

بیل گیتس از موسسان شرکت مایکروسافت و میلیاردر مشور حوزه فناوری، معتقد است که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ تمام نمی‌شود و این موضوع شاید تنها برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان مصداق نداشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر بیل گیتس از موسسان شرکت مایکروسافت و میلیاردر مشور حوزه فناوری، معتقد است که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ تمام نمی‌شود و این موضوع شاید تنها برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان مصداق نداشته باشد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، بیل گیتس، که برای تأمین بودجه تحقیقات واکسن برای تعدادی از بیماری‌های کشنده از جمله کرونا کمک‌های خیریه‌ای نیز انجام می‌دهد، نسبت به درمان کرونا خوش بین است، اما چشم انداز موفقیت واکسن را کمی دیرتر از دیگران ارزیابی می‌کند.

 

بیل گیتس فکر می‌کند که همه گیری کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ برای ثروتمندترین کشور‌ها در جهان و تا سال ۲۰۲۲ برای کشور‌های در حال توسعه تحت کنترل باشد. اگرچه این ارقام نشانگر پیشرفت علمی با سرعت بسیار بالا است، اما ممکن است برای برخی از افراد که به واکسن‌های فعلی امیدوار بودند به شدت ناامید کننده باشد.


در همین حال، گیتس به مردم هشدار می‌دهد که پیشگیری از کرونا را جدی بگیرند و به استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی ادامه دهند، زیرا فکر می‌کند ممکن است نرخ ابتلا به کرونا مجددا در پاییز و زمستان افزایش یابد. گیتس می‌گوید که می‌ترسد در کشور‌هایی مانند روسیه و چین، فشار شدید برای رسیدن به سریعترین واکسن تا حدی باشد که واکسن‌های نه چندان موثر به تولید انبوه برسد.


این روز‌ها بسیاری از شرکت‌ها در جهان با یکدیگر در زمینه ساخت واکسن رقابت دارند و برخی نیز از موثر بودن واکسن‌های خود سخن گفته اند با این وجود همچنان تردید‌هایی در خصوص مدت زمان اثربخشی این نوع واکسن‌ها وجود دارد.

 

انتخاب

ارسال نظر