پزشکیان: تا وقتی اسرائیل از نظارت جهانی مستثناست، نمی‌شود از صلح سخن گفت ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد
نمایندگی ایران در سازمان ملل:

هر انسان باوجدانی موافق است که تحریم‌های ایران نامعقول است

سخنگوی هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل در مصاحبه با یک هفته‌نامه آمریکایی، تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران در شرایط شیوع کرونا را نامعقول توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۳۹۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی رضا میریوسفی» سخنگوی هیأت نمایندگی ایران در سازمان ملل در واکنش به مقاومت دولت ترامپ در مقابل درخواست‌های جامعه بین المللی مبنی بر کاهش تحریم‌های ایران در شرایط فعلی به هفته‌نامه آمریکایی «نیوزویک» گفت: «هر انسان باوجدانی موافق است که تحریم‌های ایران در این برهه از بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ نامعقول است».

 

وی ادامه داد: «باید قدردان تمامی افراد، گروهها، شرکت‌ها یا کشورهایی بود که شجاعت ایستادگی در مقابل قلدری آمریکا را دارند و بعلاوه، آشکارا با نظام تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی و تروریسم اقتصادی این کشور علیه مردم ایران، مخالفت می‌کنند».

 

طبق این گزارش، علیرغم افزایش درخواست‌های جامعه بین‌المللی از دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای کاهش تحریم‌های ایران در شرایط فعلی شیوع کرونا به منظور کمک به این کشور در دستیابی به تجهیزات پزشکی مورد نیاز مقابله با کرونا، ایالات متحده همچنان مقاومت می‌کند.

 

روز دوشنبه هفته جاری، بیش از ۲۰ تن از دیپلمات‌ها و کارکنان سابق امنیت ملی آمریکا و اروپا با ارسال نامه‌ای به کاخ سفید، از دولت ترامپ درخواست کردند تا تحریم‌های ایران را کاهش دهد و اقدامات بیشتری را برای امکانپذیرکردن تجارت بشردوستانه با ایران در پیش بگیرد.

 

در این نامه که تحت نظارت شبکه رهبری اروپا (ELN) تدوین شده بود، خطاب به دولت ترامپ تأکید شده بود: «کاهش تحریم‌های هدفمند هم از نظر اخلاقی اقدامی درست است و هم در راستای منافع امنیتی و درمانی ایالات متحده، اروپا و باقی جهان است».

 

با اینحال تاکنون دولت ترامپ هیچ‌گونه اقدامی در راستای پاسخ به این درخواست‌ها ارائه نداده است و طبق این گزارش، وزارت خارجه آمریکا نیز حاضر نشده است تا به هفته‌نامه نیوزویک در خصوص این نامه پاسخ بدهد.

 

روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» نیز روز گذشته (چهارشنبه) در گزارشی نوشت که دولت ترامپ اصرار دارد که علیرغم وجود تحریم ها، حمایت‌های بشردوستانه از ایران را تسهیل کرده است اما منتقدان می‌گویند که محدودیت‌های آمریکا موجب شده است که حتی تجارت‌های مجاز با ایران نیز سرد شده و نهادهای بین‌المللی را نگران کرده در صورت تعامل با ایران در معرض تحریم‌های آمریکا قرار گیرند.

 

طبق این گزارش،  واشنگتن در حالی حاضر به کاهش تحریم‌های ایران نیست که کادر درمان و پزشکی ایران و کارشناسان بهداشت عمومی جهان معتقدند که تعیین میزان تأثیرگذاری تحریم‌های آمریکا بر ظرفیت مقابله ایران با کروناویروس امکان‌پذیر نیست اما واضح است که نظام سلامت ایران از دسترسی به تجهیزات ضروری پزشکی برای نجات جان افراد و چلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا، محروم شده‌اند.

 

طبق جدیدترین آمار و ارقام مربوط به شیوع کرونا، تا روز گذشته (چهارشنبه)، یک میلیون و ۵۱۹ هزار و ۶۶ نفر در سراسر جهان به کرونا‌ آلوده شدند و ۸۸ هزار و ۵۲۸ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

 

طبق آمار و ارقام وزارت بهداشت ایران، تعداد مبتلایان ویروس کرونا در این کشور تا روز گذشته به ۶۴ هزار و ۵۸۶ نفر افزایش یافت و قربانیان کووید-۱۹ در ایران با افزایش ۱۲۱ نفر دیگر به سه هزار و ۹۹۳ نفر رسید.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار