دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

«مصطفی الکاظمی» مامورتشکیل کابینه عراق شد

منابع رسانه‌ای عراق اعلام کردند که رئیس‌جمهور این کشور، «مصطفی الکاظمی» را مامور جدید تشکیل کابینه معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۴۰۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ لحظاتی پس از اعلام انصراف «عدنان الزرفی» از تشکیل کابینه جدید عراق، منابع رسانه‌ای اعلام کردند که رئیس‌جمهور این کشور، «مصطفی الکاظمی» رئیس دستگاه اطلاعات را به عنوان نخست‌وزیر جدید انتخاب کرد.

 

پایگاه خبری الفرات با انتشار این خبر نوشت که الکاظمی به همراه شمار دیگری از رهبران احزاب سیاسی و نمایندگان مجلس لحظاتی پس از اعلام انصراف الزرفی، خود را به کاخ ریاست‌جمهوری «السلام» رساندند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «السومریه» در مراسم اعلام نخست‌وزیر جدید عراق، «محمد الحلبوسی» رئیس‌پارلمان، «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضاوت، «مدحت المحمود» رئیس دادگاه فدرال حضور داشتند.

 

«هادی العامری» رئیس ائتلاف الفتح، «سید عمار الحکیم» رئیس‌جریان حکمت ملی، «قیس الخزعلی» دبیرکل عصائب اهل الحق، «حیدر العبادی» رئیس ائتلاف النصر، «خمیس الخنجر» دبیرکل حزب «المشروع العربی فی العراق» و «حیدر الملا» از دیگر شخصیت‌های سیاسی حاضر در این مراسم بودند.

 

پایگاه خبری «بغداد الیوم» نیز نسخه‌ای از حکم ریاست‌جمهوری عراق را که بر اساس آن، الکاظمی مسئول تشکیل دولت جدید عراق است، منتشر کرد.

 

در این حکم آمده است که با توجه به انصراف عدنان الزرفی از تشکیل کابینه عراق و بر اساس درخواست مکتوب شماری از فراکسیون‌های پارلمانی و با استناد به ماده ۷۶ قانون اساسی، مصطفی عبداللطیف الکاظمی مامور تشکیل کابینه و انتخاب وزرای جدید و ارائه اسامی آنها به پارلمان برای گرفتن است و وی حداکثر ۳۰ روز پس از تاریخ صدور این حکم برای این امر، مهلت دارد.

 

« مصطفی عبداللطیف مشتت»  با نام مستعار مصطفی الکاظمی، متولد ۱۹۶۷ در بغداد و داری مدرک لیسانس حقوق است.

 

وی از ژوئن ۲۰۱۶ به دستور «حیدر العبادی» نخست‌وزیر وقت عراق به عنوان رئیس سازمان اطلاعات عراق انتخاب شد.

 

گفته می‌شود که وی پس از رسیدن به این مقام، هدف خود را دور نگه داشتن سازمان اطلاعات عراق از فعالیتهای سیاسی و  اصلاح ساختارهای این سازمان اعلام کرده بود.

 

الکاظمی مدتی به عنوان مدیرعامل بنیاد الذاکره عراق برای مستند سازی جنایات رژیم صدام فعالیت داشت.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار