عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

«مصطفی الکاظمی» مامورتشکیل کابینه عراق شد

منابع رسانه‌ای عراق اعلام کردند که رئیس‌جمهور این کشور، «مصطفی الکاظمی» را مامور جدید تشکیل کابینه معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۴۰۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ لحظاتی پس از اعلام انصراف «عدنان الزرفی» از تشکیل کابینه جدید عراق، منابع رسانه‌ای اعلام کردند که رئیس‌جمهور این کشور، «مصطفی الکاظمی» رئیس دستگاه اطلاعات را به عنوان نخست‌وزیر جدید انتخاب کرد.

 

پایگاه خبری الفرات با انتشار این خبر نوشت که الکاظمی به همراه شمار دیگری از رهبران احزاب سیاسی و نمایندگان مجلس لحظاتی پس از اعلام انصراف الزرفی، خود را به کاخ ریاست‌جمهوری «السلام» رساندند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «السومریه» در مراسم اعلام نخست‌وزیر جدید عراق، «محمد الحلبوسی» رئیس‌پارلمان، «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضاوت، «مدحت المحمود» رئیس دادگاه فدرال حضور داشتند.

 

«هادی العامری» رئیس ائتلاف الفتح، «سید عمار الحکیم» رئیس‌جریان حکمت ملی، «قیس الخزعلی» دبیرکل عصائب اهل الحق، «حیدر العبادی» رئیس ائتلاف النصر، «خمیس الخنجر» دبیرکل حزب «المشروع العربی فی العراق» و «حیدر الملا» از دیگر شخصیت‌های سیاسی حاضر در این مراسم بودند.

 

پایگاه خبری «بغداد الیوم» نیز نسخه‌ای از حکم ریاست‌جمهوری عراق را که بر اساس آن، الکاظمی مسئول تشکیل دولت جدید عراق است، منتشر کرد.

 

در این حکم آمده است که با توجه به انصراف عدنان الزرفی از تشکیل کابینه عراق و بر اساس درخواست مکتوب شماری از فراکسیون‌های پارلمانی و با استناد به ماده ۷۶ قانون اساسی، مصطفی عبداللطیف الکاظمی مامور تشکیل کابینه و انتخاب وزرای جدید و ارائه اسامی آنها به پارلمان برای گرفتن است و وی حداکثر ۳۰ روز پس از تاریخ صدور این حکم برای این امر، مهلت دارد.

 

« مصطفی عبداللطیف مشتت»  با نام مستعار مصطفی الکاظمی، متولد ۱۹۶۷ در بغداد و داری مدرک لیسانس حقوق است.

 

وی از ژوئن ۲۰۱۶ به دستور «حیدر العبادی» نخست‌وزیر وقت عراق به عنوان رئیس سازمان اطلاعات عراق انتخاب شد.

 

گفته می‌شود که وی پس از رسیدن به این مقام، هدف خود را دور نگه داشتن سازمان اطلاعات عراق از فعالیتهای سیاسی و  اصلاح ساختارهای این سازمان اعلام کرده بود.

 

الکاظمی مدتی به عنوان مدیرعامل بنیاد الذاکره عراق برای مستند سازی جنایات رژیم صدام فعالیت داشت.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده