غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

شرط حلبوسی برای « الزرفی» درباره احزاب سنی

یک عضو پارلمان عراق از شرط غیر عملی رئیس پارلمان این کشور برای «عدنان الزرفی» در کسب موافقت احزاب سنی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  «باسم خزعل» عضو پارلمان عراق اعلام کرد که «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان این کشور یک شرط غیر عملی برای «عدنان الزرفی» در مقابل کسب موافقت نیروهای سنی قرار داده است.

 

خزعل در گفتگو با المعلومه اظهار داشت که الحلبوسی از الزرفی خواسته تا برای کسب حمایت فراکسیون‌های سنی٬ 90 امضا از نیروهای شیعه جمع کند؛ این درحالی است که جمع کردن 90 امضا از اکثریت شیعه که مخالف الزرفی هستند امری دشوار و البته غیرعملی به نظر می‌رسد.

 

وی اضافه کرد که اکثر نمایندگان فراکسیون‌های شیعه٬ نخست‌وزیری عدنان الزرفی را به طور کامل رد می کنند و بنابراین شرط الحلبوسی هرگز عملی نخواهد شد.

 

خزعل خاطرنشان کرد که فراکسیون‌های سنی و کرد تلاش می‌کنند تا موضعشان درباره کابینه الزرفی٬ منجر به شکست توافق سیاسی احزاب نشود.

 

نماینده مذکور پارلمان عراق همچنین به معامله الحلبوسی برای ماندن «نجاح الشمری»، وزیر دفاع عراق در کابینه وزارتی الزرفی اشاره کرد.

 

«عالیه نصیف»از نمایندگان ائتلاف دولت قانون اظهار داشت احزاب طی نشست‌هایی که در منزل «هادی العامری» رئیس ائتلاف فتح و نیز در دفتر سیاسی جریان صدر برگزار شد٬ توافق کردند تا نام «مصطفی الکاظمی» را به عنوان جایگزین عدنان الزرفی معرفی کنند.

 

از سوی دیگر «حسن السنید» نماینده ائتلاف «دولت القانون» در پارلمان عراق در گفتگو با المعلومه در خصوص موضع این ائتلاف درباره مذاکرات برای تشکیل دولت آینده اظهار داشت که ائتلاف دولت قانون از ابتدا با اجماع کمیته هفت نفره برای فراکسیون اکثریت همراه بود تا موضع ملی دارای اختلاف نظر نباشد.

 

وی ادامه داد که از رئیس‌جمهور می‌خواهیم تا مسئولیت خود در برخورد یکسان با فراکسیون‌ها را بر عهده گرفته و در راستای تحقق اجماع کامل برای فراکسیون اکثریت بر اساس توافق میان کمیته هفت نفره عمل کند.

 

«اسعد البدری» عضو پارلمان عراق روز گذشته اعلام کرد که فراکسیو‌ن‌های سیاسی٬ «مصطفی الکاظمی» را برای کنار زدن «عدنان الزرفی» از ماموریت تشکیل دولت معرفی کردند؛ درحالی که رویکرد الکاظمی نیز مانند الزرفی بوده و نمی‌تواند رای اعتماد پارلمان را به دست بیاورد.

 

وی خاطرنشان کرد که مطرح کردن نام مصطفی الکاظمی در حال حاضر یک توافق سیاسی برای شکست کابینه الزرفی بوده و البته کسب رای اعتماد برای دولت الزرفی بسیار دشوار شده است./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هوشنگ صفرخواه لنگرودی
Germany
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
0
درخواست گرفتن سهام عدالت که تا کنون نگرفته ام