عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

علت ممنوعیت در دست داشتن پرچم قطر در امارات

روزنامه الشرق با اشاره به نحوه تعامل با قطر در جام ملت‌های آسیا در امارات، نوشت: چرا در کشوری که در چند عرصه ورزشی پرچم رژیم صهیونیستی به اهتزاز درآمد، در دست داشتن پرچم قطر ممنوع است؟
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 03
کد خبر: ۴۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ، روزنامه الشرق در گزارشی با اشاره به انتقاد نویسنده و فعال رسانه‌ای اماراتی از مقامات ابوظبی به علت نحوه تعامل با قطر در جریان جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹، نوشت: چرا در کشوری که در چند عرصه ورزشی پرچم رژیم صهیونیستی به اهتزاز درآمد، در دست داشتن پرچم قطر اشتباه است؟

پایگاه اینترنتی الشرق قطر در یادداشتی به قلم احمد ابراهیم نوشت: بسیاری از اماراتی‌ها همچنان از سیاست بچگانه مقامات این کشور در تعامل با بحران‌های خودساخته ابوظبی انتقاد می‌کنند که آخرین این بحران ها، تعامل ابوظبی با مسائلی بود که همزمان با برگزاری جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ در امارات روی داد.

الشرق در ادامه به پیام توئیتری «احمد الشیبه النعیمی»، نویسنده و فعال رسانه‌ای امارات در انتقاد از سیاست ابوظبی و تعامل آن با قطر و تیم ملی فوتبال این کشور، اشاره کرد که نوشته بود: پس از تجربه جام ملت‌های آسیا، آیا زمان بازخواست نرسیده است؟ آیا تحریک مردم به تنفر و دشمنی با برادران قطری، کاری خردمندانه بود؟ بهتر بود عرصه ورزش را به فرصتی برای دوستی بین دو ملت تبدیل می‌کردید. بهتر بود در کنار آن‌ها بایستیم و از پیروزی آن‌ها شاد شویم. به خدا سوگند، من از این رویداد خوشحال شدم. وطنم! تو را از ترس کینه‌ها و نفرت ها، به خداوند می‌سپرم.

در ادامه گزارش الشرق آمده است: چه بسا، بهتر بود این سوال‌ها را از حکام امارات پرسید که نیرو‌های امنیتی و پلیس خود را رها کردند تا کسانی را که پرچم قطر در دست داشتند، بازداشت کنند؛ کسانی که در همه رقابت‌های قطر، به ویژه رقابت بین قطر و امارات، از عنابی‌ها حمایت کردند. بازخواستی که این نویسنده اماراتی از آن سخن گفت، باید علیه راس قدرت امارات انجام شود. همان طور که النعیمی گفت: بهتر بود عرصه ورزش فرصتی برای دوستی بین دو ملت باشد. اما اگر این دوستی واقعا ایجاد شود، ابر سیاهی که محمد بن زاید و نیرو‌های وی در برابر دیدگان اماراتی‌ها ایجاد کردند، از بین خواهد رفت و پس از آن، توطئه‌ها و تحرکاتی که بدون هیچ گونه توجیهی، به شکل شبانه روزی علیه قطر، ملت و دولت آن انجام می‌شود، فاش خواهد شد. علت تحریم قطر و دشنام دادن به قطری‌ها در یکی از کشور‌های حاشیه خلیج (فارس) چیست و چرا در دست داشتن پرچم قطر در ابوظبی و دیگر مناطق امارات ممنوع است، در حالی که پرچم رژیم صهیونیستی در عرصه‌های مختلف ورزشی بار‌ها در امارات به اهتزاز درآمده است؟

این گزارش می‌افزاید فعال رسانه‌ای امارات به درستی گفت: بهتر بود در کنار آن‌ها بایستیم و از پیروزی آن‌ها شاد شویم. اما، احمد الشیبه، اقدام تو به تنهایی کافی نیست و با یک گل بهار نمی‌شود. رسانه‌های امارات کار خود را کردند و با اظهارات بی ارزش خود، به عرف‌های حرفه‌ای و اخلاقی آسیب وارد کردند. فقط به این علت که بن زاید خواهان دستاورد قطر نیست، آن هم دستاوردی که در عمق خاک امارات به دست بیاید.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار