تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

درخواست واتیکان از آمریکا برای لغو تحریم‌های ایران

درخواست واتیکان از آمریکا برای لغو تحریم‌های ایران وزیر امور خارجه واتیکان ضمن ابلاغ پیام رهبر کاتولیک‌های جهان درخصوص ابراز همدردی با مردم ایران به‌دلیل صدمات ناشی از ویروس کرونا گفت، با آمریکا درباره تحریم‌ها علیه ایران گفتگو داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، در پی درخواست ایران از «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان، واتیکان در تماس با مقامات آمریکایی خواستار لغو تحریم‌های ایران به‌دلیل شیوع ویروس کرونا شد.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «پرس تی‌وی»، «پیترو پارولین» وزیر امور خارجه واتیکان در تماس تلفنی با «کلی کرفت» نماینده آمریکا در سازمان ملل، خواستار لغو تحریم‌های واشنگتن علیه ایران شد.

 

چندی پیش، آیت‌الله «علیرضا اعرافی» مدیر حوزه‌های علمیه ایران در پیامی به پاپ فرانسیس ضمن «همدردی با همه ادیان و ملت‌ها» به‌خاطر شیوع ویروس کرونا، خواستار «همکاری همه مراکز مذهبی» جهت مبارزه با این بیماری شد.

 

پارولین در پاسخ به آیت‌الله اعرافی نوشت، پاپ «پس از مطلع شدن از جزئیات این نامه» از وی درخواست کرده «ابراز همدردی معنوی او با مردم ایران» را ابلاغ کند.

 

همچنین در پاسخ پارولین آمده است، نظر به این‌که آیت‌الله اعرافی از پاپ درخواست کرد علیه تحریم‌های آمریکا که در برهه شیوع ویروس کرونا مردم ایران را هدف قرار داده است، اعلام موضع کند، واتیکان از واشنگتن درخواست کرد به این موضوع رسیدگی کند.

 

تا کنون شمار زیادی از چهره‌های سیاسی و مقامات کشور‌های مختلف، خواستار لغو یا تعلیق تحریم‌های آمریکا علیه ایران در بحبوحه شیوع ویروس کرونا شده‌اند. درخواستی که با پاسخ منفی واشنگتن روبه‌رو شده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار