سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

اختصاص ۲۰درصد از حقوق فرماندهان سپاه به آسیب‌دیدگان کرونا

اختصاص ۲۰درصد از حقوق فرماندهان سپاه به آسیب‌دیدگان کرونا سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اختصاص ۲۰درصد حقوق فرماندهان سپاه به آسیب‌دیدگان کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی آغاز رزمایش بسیج با عنوان "کمک مؤمنانه" و در پاسخ به رهنمود حکیمانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در کمک به فقرا و نیازمندان در ماه مبارک رمضان، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تصمیم فرماندهان سپاه برای اختصاص 20 درصد از حقوق ماهیانه خود به افرادی که به‌دلیل شیوع بیماری کرونا شغل خود را از دست داده‌اند، خبر داد و گفت: فرماندهان در ستاد فرماندهی کل، حوزه مرکزی تا سپاه‌های استانی در این نهضت مؤمنانه مشارکت کرده‌اند و به‌فضل الهی تا پایان بحران کرونا با اختصاص 20 درصد از حقوق ماهیانه خود بخشی از نیازهای این دسته از هموطنانی را که تحت تأثیر بیماری کرونا شغل خود را از دست داده‌اند، تأمین خواهند کرد.

 

سردار شریف افزود: آحاد کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز آمادگی خود برای تخصیص بخشی از حقوق ماهیانه خود برای مشارکت در رزمایش کمک مؤمنانه را اعلام کرده‌اند که با هماهنگی کارگزینی رده مربوطه مورد اقدام قرار خواهد گرفت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار