سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

ورود مجلس به نحوه هزینه‌کرد «یک میلیارد یورو بودجه کرونا»

کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ساز و کار دولت برای هزینه‌کرد «بودجه یک میلیارد یورویی مقابله با عوارض کرونا» را مورد بررسی قرار می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 13
کد خبر: ۴۰۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز سه‌شنبه (۲۶ فرودین ۹۹) جلسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش، دستور جلسه کمیسیون‌های اجتماعی، اقتصادی، امنیت ملی و سیاست خارجی، کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات و کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به موضوع ویروس کرونا اختصاص می‌یابد.

 

کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بررسی «برنامه‌های دولت جهت هزینه‌کرد مبلغ یک میلیارد یورو که از محل صندوق توسعه ملی برای مهار بیماری کرونا برداشت کرده است » را در دستور کار دارد .

 

کمیسیون اجتماعی نیز نشستی مشترک با شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی میزان شیوع کرونا و پیامدهای آن و همچنین اقدامات انجام شده در خصوص حمایت از کارگران و مشاغل تعطیل شده را در دستور کار خواهد داشت.

 

گفتنی است، رهبرمعظم انقلاب، در روز ۱۸ فرودین ۹۹ با درخواست دولت مبنی بر اختصاص یک میلیارد یورو از منابع صندوق توسعه ملی برای مقابله و مدیریت عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور موافقت کردند.مجلس، نحوه هزینه‌کرد یک میلیارد یورو تسهیلات صندوق توسعه را بررسی خواهد کرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر