کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ترامپ: اگر بایدن رئیس‌جمهور شود ایران و چین، آمریکا را مال خودشان می‌کنند

رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که اگر «جو بایدن» پیروز انتخابات شود ایران و چین و کشور‌های دیگر آمریکا را مال خودشان می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 20
کد خبر: ۴۰۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که اخیرا با فرمانداران برخی ایالت‌های آمریکا در زمینه نحوه مدیریت مبارزه با بحران کرونا دچار تنش و درگیری لفظی شده است بامداد دوشنبه در یک نشست خبری درباره ویروس کرونا گفت که ما در حال مذاکره با فرمانداران محلی درباره استراتژی رفع محدویت‌ها هستیم.

 

وی همچنین تاکید کرد که دولت آماده کمک به فرمانداران است تا مطمئن شویم که کار‌ها آنطور که باید انجام می‌شود.

 

وی در عین حال گفت که شمار مبتلایان در بیمارستان‌ها رو به کاهش است.

 

ترامپ که به خاطر نحوه مدیریتش در بحران کرونا از دست رفتن جان ده‌ها هزار آمریکایی به شدت تحت فشار قرار دارد مدعی شد که اگر طرح تعطیلی آمریکا را اجرا نمی‌کردند میلیون‌ها آمریکا از بین می‌رفتند.

 

اظهارات ترامپ در حالی مطرح می‌شود که برخی از مقامات ارشد دولت آمریکا میگویند که هشدار‌های لازم درباره شیوع کرونا در ایالات متحده قبل از ثبت موارد فوتی داده شده بود، اما نادیده یا دست کم گرفته شد.

 

ترامپ در ادامه با اشاره به انتخابات آمریکا گفت: اگر جو بایدن پیروز شود ایران، چین، کانادا و مکزیک آمریکا را مال خودشان می‌کنند. شما دیگر کشوری نخواهید داشت.

 

وی مجددا تاکید کرد که مایل است با ایران کار کند، اما آن‌ها به نظر میرسد منتظر دولت بعدی هستند. حدس میزنم که جان کری نمیخواهد که آن‌ها الان توافق کنند. آن‌ها (ایرانیها) احتمالا تصور می‌کنند که می‌توانند صبر کنند.

 

وی در پاسخ به سوالی در زمینه حمایت از اعتراضات خیابانی در برخی از ایالت‌های آمریکا نیز گفت: شما اجازه دارید اعتراض کنید. من طرفدار همه هستم.

منبع: فارس

ارسال نظر