وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

واکنش وزارت بهداشت به انتشار مطالب کذب کرونایی

واکنش وزارت بهداشت به انتشار مطالب کذب کرونایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرو انتشار مطالبی خلاف‌واقع و تحریف صوتی در خصوص مکاتبه معاونت درمان وزارت بهداشت در مورد گزارش آن‌لاین مواد پنومونی (مشکوک به کرونا) توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 21
کد خبر: ۴۱۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرو انتشار مطالبی خلاف‌واقع و تحریف صوتی درباره مکاتبه معاونت درمان وزارت بهداشت در مورد گزارش آن‌لاین مواد پنومونی (مشکوک به کرونا) توضیحاتی ارائه کرد.

 

قاسم جان‌بابایی در این خصوص گفت: همان‌طور که از عنوان نامه مشخص است این مکاتبه برای گزارش فوری و آن‌لاین موارد مشکوک به کرونا صورت گرفته است و از آنجایی که در سامانه‌های بیمارستانی این موارد به‌عنوان «پنومونی مشکوک به کرونا» ثبت می‌شود به ارسال بموقع آمار تأکید شده است.

 

وی همچنین گفت: در نامه فوق بر مسئولیت سوپروایزرهای بیمارستانی بر ورود دقیق داده تأکید شده است تا تصمیم‌گیری مبنی بر آمار واقعی صورت گیرد.

 

معاون درمان وزارت بهداشت تأکید کرده است: از آنجایی که در صورت ترخیص یا فوت بیماران و عدم ثبت فوری در سامانه بیمارستانی MCMC آمار مربوطه از دقت کمتری برخوردار می‌شود بنابراین بر ثبت فوری آمار تأکید شده است تا موارد مذکور از آمار بستری فعلی بیمارستان در سامانه کسر و بر این اساس نیاز تجهیزات مصرفی و حفاظتی و سایر اقدامات حمایتی جهت بیماران موجود در بیمارستان‌ها تأمین شود و البته موارد فوت بیمارستانی اعم از ابتلای قطعی و یا مشکوک به بیماری کرونا براساس مستندات پرونده‌های بیماران و به‌صورت مجزا از طریق مدارک پزشکی بیمارستان‌ها دریافت می‌شود.

 

جان‌بابایی در ادامه گفت: در بند آخر مکاتبه تأکید شده است نتیجه تست بیماران بر همه پرونده‌ها الصاق گردد تا آمار پنومونی مثبت و منفی از نظر کرونا قابل تفکیک باشد.

 

وی با ابراز تأسف و تعجب از این گونه اقدامات غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای که با انتشار گزینشی متن مکاتبات صورت می‌گیرد، افزود: ضمن اعلام پیگیری موضوع از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا تا حصول نتیجه و برخورد قاطع با افراد فاقد مسئولیت اجتماعی که زمینه تشویش اذهان عمومی را فراهم می‌کنند، از تمام تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان و مسئولین بیمارستانها قدردانی می‌کنیم.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار