اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی

پیشنهاد دکتر زالی برای کاهش تردد‌ها در ماه رمضان

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه ماه مبارک رمضان و فاصله بین افطار تا سحر فرصت مناسبی برای تغییر روند ترددهاست، گفت: پیشنهاد می‌کنیم برخی مشاعل تولیدی، توزیعی و صنعتی که با مراجعان در ارتباط نیستند در ساعات اولیه صبح از منزل خارج نشوند. این اقدام در میزان ترددها، بار ترافیک و حمل و نقل عمومی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 22
کد خبر: ۴۱۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، دورکاری، استفاده از خدمات دولت الکترونیک و پتانسیل فضای مجازی را بهترین راهبرد برای کاهش تردد‌ها و ریشه کنی کووید ۱۹ دانست و با اشاره به افزایش مدت اقامت بیماران بستری کرونا، اظهار کرد: این مهم نشان‌دهند تغییر الگوی متفاوت بیماری کووید ۱۹ است.

 

وی افزود: الگوی مراجعه بیماران مبتلا به کرونا تغییر پیدا کرده است و بیماران با حال وخیم‌تری به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، این موضوع علاوه بر فشار مضاعف بر دوش کادر درمان، مدت درمان مبتلایان را نیز افزایش خواهد داد.

 

دکتر زالی با بیان اینکه روز گذشته ۳۲۴ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های عادی و ۸۸ مورد جدید در بخش‌های ویژه بیمارستان‌های تهران بستری شدند، خاطرنشان کرد: در بخش مراجعان کلی به بخش‌های بهداشتی و درمانی شاهد ۶ درصد رشد عمومی و در بیمارانی که در بخش‌های ویژه و عادی بستری شدند نیز به ترتیب یک و شش درصد رشد داشته‌ایم.

 

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران در یک گفت گوی زنده خبری از ۵۲۱ بیمار مرخص شده در بیمارستان‌های تهران خبر داد و افزود: مدت اقامت بیماران افزایش یافته که نشان دهنده الگوی متفاوت بستری بیماران است.

 

دکتر زالی با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و تغییر الگوی رفتاری زندگی، اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان، چهره زندگی مردم در کلان شهر‌ها متفاوت‌تر خواهد شد و مردم غالبا زندگی شبانه را تجربه می‌کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار