رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد

درخواست عراقچی برای برخورد جامعه جهانی با تحریم های آمریکا

معاون سیاسی وزیر امور خارجه بر ضرورت برخورد جامعه جهانی با تحریم‌های غیرقانونی و ضدانسانی آمریکا علیه مردم ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 22
کد خبر: ۴۱۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «توره هاترم» قائم مقام وزارت امور خارجه نروژ، روز چهارشنبه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امورخارجه کشورمان در خصوص روابط دوجانبه، سرایت جهانی ویروس کرونا و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کرد.

 

عراقچی در این گفت‌وگو ضمن اشاره به شیوع گسترده و جهانی ویروس کرونا و ضرورت همکاری کلیه کشورها برای مقابله با آن، به تحریم‌های غیرقانونی و یک‌جانبه آمریکا علیه مردم ایران در این شرایط دشوار پرداخت و بر ضرورت برخورد جامعه جهانی با این اقدام غیرقانونی و ضدانسانی آمریکا تاکید کرد.

 

برگزاری دور آتی نشست مشورت‌های سیاسی بین دو کشور در اسلو، تحولات منطقه‌ای از جمله ابتکار صلح هرمز، برقراری صلح و آشتی در افغانستان، آخرین وضعیت عراق و ضرورت تداوم کمک‌های بشردوستانه به یمن نیز در این تماس تلفنی مورد تبادل نظر قرار گرفت.

 

مقام نروژی هم ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت ایران در امر مقابله با ویروس کرونا به سیاست چندجانبه‌گرایی کشورش در عرصه جهانی و کمک به نهادهای بین‌المللی برای تأمین سلامت و بهداشت مردم و نیز تداوم رایزنی و مشورت با ایران در خصوص امنیت و ثبات در خلیج فارس و غرب آسیا تاکید کرد.

 

هاترم از عراقچی معاون برای سفر به اسلو پس از بحران کرونا دعوت به عمل آورد که مورد استقبال وی قرار گرفت.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: عباس عراقچی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار