تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

واگذاری زمین در قبال واحد‌های نیمه تمام مسکن

واگذاری زمین در قبال واحد‌های نیمه تمام مسکن وزیر راه و شهرسازی از تحویل زمین به مردم در قبال واحد‌های نیمه‌تمام مسکن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 24
کد خبر: ۴۱۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی با بیان این‌که ۶۰ هزار سکن مهر نیمه‌تمام در کشور داریم، یادآور شد: سال گذشته ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر تحویل شده و هم‌اکنون ۱۲۵ هزار نیز آماده است که امیدواریم با هماهنگی وزارت نیرو و وزارت نفت هر چه سریع‌تر تکمیل شوند.

 

وی با اشاره این‌که ۱۰۵ هزار مسکن مهر باقیمانده که دارای پرونده‌های قضایی و حقوقی بوده که از کنترل و مسئولیت وزارت راه و شهرسازی خارج هستند، افزود: پروژه‌های نیمه تمام با پیشرفت بالای ۸۰ درصد سریع‌تر آماده خواهند شد.

 

 

وی به طرح ملی مسکن اشاره کرد و افزود: تا کنون ساخت ۲۳۰ هزار واحد از این طرح آغاز شده است. تفاهمنامه با وزرات دفاع، وزارت آموزش و پرورش و وزارت تعاون، رفاه و امور اجتماعی در مسیر اقدام قرار گرفته است.

 

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: برای تحرک بخشیدن به فعالیت‌ها و برون رفت از این رکود ناخواسته ناشی از شیوع ویروس کرونا، فراخوان داده‌ایم تا چنانچه مردم و بخش خصوصی پروژه‌های نیمه کاره مسکونی دارند، آن را وارد طرح اقدام ملی مسکن کنند و بعد از آن وزارت راه و شهرسازی زمینی مابه‌ازای آن در اختیارشان قرار می‌دهد تا بتوانند مجددا شروع به ساخت ساز کنند و چرخه تولید مسکن ادامه دار باشد، این کار به رونق کسب و کار آن‌ها نیز کمک می‌کند.

 

اسلامی با بیان این‌که در هفته معلم به شکل رسمی پروژه‌های مربوط به مسکن فرهنگیان در دستور کار قرار می‌گیرد، گفت: امیدواریم بتوانیم برای کادر درمانی کشور که در این روز‌های سخت برای مردم ایران ایثارگرانه جانفشانی کرده و زندگی خودشان را به خطر انداختند، پروژه‌های ساخت مسکن را طراحی کنیم تا آن‌ها نیز بتوانند از نعمت مسکن بهره‌مند شوند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار