بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه
حزب‌الله عراق:

آمریکا از خاک عراق به کشوری تجاوز کند دستانش را قطع می کنیم

سخنگوی نظامی گردان‌های حزب‌الله عراق با تأکید بر این‌که نیروهای آمریکایی اهداف مشروع مقاومت عراق هستند، اعلام کرد گروه‌های مقاومت هرگز برای مدتی طولانی منتظر تصمیم پارلمان درباره مساله خروج نظامیان آمریکایی از عراق نمی‌‌‌مانند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 04
کد خبر: ۴۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛  «جعفر الحسینی» سخنگوی نظامی گردان‌های حزب‌الله عراق، یکشنبه‌شب در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «المیادین» هشدار داد در صورتی‌که واشنگتن تصمیم بگیرد از خاک عراق به سوریه یا ایران تجاوز کند «دستانش را قطع خواهیم کرد.»

الحسینی اظهار داشت که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا نمی‌تواند هرگز به فکر تعدی علیه ایران از طریق خاک عراق باشد.

وی متذکر شد، گروه‌های مقاومت هرگز برای مدت طولانی منتظر نخواهند ماند که پارلمان( عراق) مساله خروج نیروهای آمریکایی از عراق را یک‌سره کند. «نمایندگان پارلمان عراق باید پیش‌نویس قانون خروج نیروهای آمریکایی از عراق را ارائه کنند.»

ترامپ روز گذشته در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس»، با بیان اینکه قصد ندارد نیروهای نظامی آمریکا را از عراق خارج کند، گفت: «ما برای ساخت این پایگاه (در عراق) هزینه هنگفتی کرده‌ایم. می‌خواهیم آن را حفظ کنیم. یکی از دلایلی که می‌خواهم نگهش دارم، این است که می‌خواهم کمی حواسمان به ایران هم باشد، چون ایران یک مشکل واقعی است.»

سخنگوی نظامی گردان‌های حزب‌الله عراق در ادامه گفت: «نیروهای آمریکایی اهداف مشروع مقاومت عراق هستند و آنها باید همچنین هدف دستگاه‌های امنیتی نیز باشند.»

وی خاطرنشان کرد ماموریت جدید ارتش آمریکا، طبق گفته‌های ترامپ، مشخص شد. گروه‌های مقاومت عراق از مدت‌های طولانی به نیات خصمانه ایالات متحده آگاه بودند.

الحسینی اظهارات اخیر ترامپ را چالشی برای تصمیم رسمی عراق ارزیابی کرد که به حاکمیت این کشور ضربه می‌زند. وی تأکید کرد که نیروهای آمریکایی آزادی تردد در مناطق مرزی را ندارند و نمی‌توانند دست به تجاوزی بزنند.

وی افزود، گروه‌های مقاومت عراق توجیهات، گزینه‌ها، توانایی و امکانات برای رویارویی را دارند، همچنان‌که بیشتر نیروهای سیاسی عراقی خواهان خروج نیروهای آمریکایی از عراق هستند.

سخنگوی گردان‌های حزب‌الله عراق یادآور شد: «ایران با امکانات و توانمندی‌هایی که دارد قادر به دفاع از خودش است و واشنگتن این موضوع را به خوبی می‌داند.»

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار