رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

کرونا، ۵۱۰۱۷ نفر را به کام مرگ کشاند

کرونا، ۵۱۰۱۷ نفر را به کام مرگ کشاند طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز، مجموع قربانیان کرونا در آمریکا به ۵۱ هزار و ۱۷ نفر و مجموع مبتلایان به این ویروس به ۸۹۰ هزار و ۵۲۵ نفر افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 25
کد خبر: ۴۱۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» ظرف ۲۴ ساعت گذشته با افزایش حدود یکهزار نفر، مجموع قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به ۵۱ هزار و ۱۷ نفر رسید.

 

آمار و ارقام منتشر شده همچنین حاکی از آن است که مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به ۸۹۰ هزار و ۵۲۵ نفر افزایش یافته است و آنطور که آمار نشان می‌دهد، ایالت نیویورک همچنان با ۲۷۷ هزار و ۴۴۵ مورد ابتلا و ۲۱ هزار و ۲۹۱ مورد فوتی، کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا محسوب می‌شود.

 

 

پایگاه اطلاع‌رسانی «worldometers» با اینحال، مجموع قربانیان ویروس کرونا در آمریکا را ۵۲ هزار و ۱۸۵ مورد و مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را ۹۲۵ هزار و ۳۸ مورد گزارش کرده است.

 

طبق این گزارش، تا روز گذشته (جمعه)، دستکم دو میلیون ۸۳۰ هزرا و ۸۲ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و ۱۹۷ هزار و ۲۴۶ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و آمریکا همچنان بیشترین آمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا در جهان را دارا است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار