خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

افشای طرح آمریکا برای اجرای معامله قرن و اسکان فلسطینیان

افشای طرح آمریکا برای اجرای معامله قرن و اسکان فلسطینیان سخنگوی گردان‌های عصائب اهل الحق از تحرکات آمریکا در عراق و حمایت از تروریست‌ها در راستای اجرایی شدن طرح موسوم به «معامله قرن» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، "محمود الربیعی" سخنگوی عصائب اهل الحق در گفتگو با خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به بررسی تحرکات آمریکا در عراق پرداخت و گفت: آمریکایی‌ها مدت‌ها است که از تروریست‌ها در سوریه و عراق پشتیبانی می‌کنند و مقامات رسمی این کشور نیز به این امر اعتراف کرده‌اند، ترامپ اعتراف کرده بود اوباما همراه با هیلاری کلینتون داعش را پایه گذاری کرده‌اند، به همین دلیل است که اطلاعات موجود در خصوص پشتیبانی آمریکا از تروریست‌های داعشی تعجب‌بر انگیز نیست و نشان می‌دهد که داعش یکی از بخش‌های طرح تجزیه منطقه و هیمنه بر آن است.

 

وی از طرح آمریکا برای اجرایی شدن "معامله قرن" در عراق و اسکان فلسطینی‌ها در غرب استان الانبار پرده برداشت و گفت: بر اساس اطلاعاتی که از منابع خود در مناطق فعالیت تروریست‌ها به دست آورده‌ایم و تصاویری که تهیه شده، همکاری آمریکایی‌ها و تروریست‌ها اثبات شده است. آمریکا سعی دارد برخی مناطق عراق را به دروازه‌هایی برای اجرایی شدن طرح معامله قرن و طرح غرب الانبار تبدیل کند، بر اساس این طرح فلسطینی‌هایی که در معامله قرن به آنان اشاره شده در مناطق غربی استان الانبار اسکان داده خواهند شد. این مناطق و به ویژه مناطق نزدیک به التنف و مرز سوریه، اردن و عراق مناطقی هستند که آمریکا در آن‌ها فعالیت دارد و تلاش می‌کند تروریست‌ها را از سوریه وارد عراق کند.

 

 

به گفته سخنگوی عصائب اهل الحق، آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند کنترل مناطق یاد شده را در دست بگیرند تا با امن کردن آن‌ها طرح معامله قرن را اجرایی کنند. این اقدامات متاسفانه با همکاری برخی طرف‌های عراقی که مدت‌ها است با آمریکایی‌ها همکاری می‌کنند و به دنبال منافع شخصی خود هستند در حال پیگیری است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار