کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

بان کی مون: معامله قرن تجاوزی احمقانه از سوی تل آویو است

دبیرکل سابق سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای با انتقاد از طرح الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی، این اقدام را در تضاد با قوانین جهانی برشمرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، دبیرکل سابق سازمان ملل متحد روز دوشنبه هشدار داد که الحاق بخش هایی از کرانه باختری به فلسطین اشغالی نه تنها یک تجاوز احمقانه است بلکه تاثیر مخربی بر قوانین و معیارهای جهانی خواهد داشت.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» «بان کی مون» دبیرکل سابق سازمان ملل متحد در  این بیانیه  بر ضرورت ایجاد برنامه جدید صلح خاورمیانه برای مقابله با «تهدید  الحاق به اسرائیل»  تاکید کرد.

 

در بخشی از این  بیانیه آمده است: «ابتکاری جدید با الهام از نشست صلح مادرید در سال 1991 مورد نیاز است تا هم اسرائیلیها و هم فلسطینیها و هم قدرتهای منطقه و بین‌المللی را برای گفت‌وگوهای معنادار در مسیر پیشبرد قرار دهد. ساز و کارهای چند جانبه موجود مانند مذاکرات چهار جانبه  باید احیا شود و به طور بالقوه گسترش یابد تا نقش بیشتری به قدرتهای دیگر منطقه ایفا کند.»

 

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل نیز چندی قبل ب درباره تلاش رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در فلسطین هشدار داد.گوترش تأکید کرد که شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی غیر قانونی است و الحاق برخی از مناطق در کرانه باختری، منجر به نابودی راهکار دو دولتی خواهد شد.

 

راهکار دو دولتی راه حلی است که مورد حمایت سازمان ملل متحد و کشورهای زیادی قرار دارد و از زمان کنفرانس مادرید در سال ۱۹۹۱ و پیمان‌های اسلو در سال‌های ۱۹۹۳ و ۱۹۹۵ میان سازمان آزادی بخش فلسطین و رژیم صهیونیستی مطرح شد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار