بازدید تعدادی از نمایندگان از محل حمله اسرائیل به زندان اوین شهادت ۶۶ هموطن در جریان تجاوز اسرائیل به خاک ایران در شهر‌های مختلف آذربایجان شرقی اطلاعیه پایگاه شهیدفکوری تبریز درباره صدای انفجار کنترل‌شده تشییع پیکر شهید هسته‌ای «سید مصطفی ساداتی» و ۶ عضو خانواده‌اش در بهشت زهرا تشییع تاریخی سردار غلامعلی رشید ایران در دزفول عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز

روایت سردار تنگسیری از تعصب رهبر انقلاب نسبت به خلیج فارس

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به خلیج فارس تعصب خاصی دارند؛ ایشان همیشه می‌فرمایند جزایر خلیج فارس باید با نام اصلی‌اش خوانده شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگویی تلویزیونی با اشاره به روز ملی خلیج فارس، اظهار داشت: خلیج فارس متعلق به ما ایرانیان است و جا دارد از کسانی که در طول تاریخ، جان خود را در این منطقه فدا کردند، یاد کنیم.

 

سردار تنگسیری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به خلیج فارس تعصب خاصی دارند. ایشان همیشه می‌فرمایند جزایر خلیج فارس را با نام اصلی‌اش نام ببرید؛ مثلاً جزایر بنی فارور را «فاروران» یا «فارورگان» و ابوموسی باید «بوموسی» خوانده شود.

 

وی با بیان اینکه اهمیت خلیج فارس به نفت و گازش نیست، افزود: از سال ۱۲۰۵ تا ۱۳۲۲ میلادی پرتغالی‌ها به مدت ۱۱۷ سال با وجود مشقاتی که این منطقه به لحاظ جغرافیایی و جوی دارد در آن حضور یافتند و بعد انگلیسی‌ها و سپس آمریکایی‌ها در این منطقه حضور پیدا کردند که این اهمیت خلیج را نشان می‌دهد.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: این منطقه همیشه خلیج فارس بوده و همیشه نیز خواهد بود و ما ایرانیان باید تاریخ آن را بخوانیم.

 

سردار تنگسیری ادامه داد: در کشور‌های مختلف دنیا به زبان خودشان از این خلیج با عنوان «فارس» نام برده شده است؛ مانند سینوس پارتیکوس، بحرالفارسی، بحر الفارس و...؛ لذا کسی نمی‌تواند نام جعلی بر آن بگذارد.

 

وی خاطرنشان کرد: شهدای بزرگی در این منطقه جان خود را فدا کردند تا خلیج فارس، «خلیج فارس» باقی بماند و جزایر آن جزایر خلیج فارس باشد.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه یادآور شد: تمامی خلیج فارس متعلق به فارس بوده است. تا سال ۱۳۵۵ شمسی بحرین یکی از استان‌های کشور ما بود و «کوت» یا همان کویت به معنای خیمه‌گاه نادر بوده است که این نشان می‌دهد از قدیم، این منطقه خلیج فارس بوده و هیچ‌کس نمی‌تواند اسمش را عوض کند.

 

دریادار تنگسیری با بیان اینکه ما چشم طمع به هیچ کشوری نداریم، تصریح کرد: ما اعتقاد داریم که کشور‌های منطقه می‌توانند دست دوستی به همدیگر بدهند و با همگرایی متعددی که با هم دارند، می‌توانند امنیت منطقه را برقرار و بیگانگان را از آن خارج کنند.

 

وی با گرامیداشت یاد شهدایی که در منطقه خلیج فارس جان باختند، گفت: در خلیج فارس ما شهدای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی مانند ناخدای شهید همتی، شهدای نیروی دریایی سپاه، شهدای نفت فلات قاره و همچنین شهدای مردمی را داریم؛ دریانوردانی که هنگام محاصره آبادان از سوی دشمن، با لنج‌های خود به کمک رزمندگان اسلام می‌رفتند و مهمات، آذوقه و نفرات را به جبهه نبرد می‌رساندند. کسانی که جان خود را فدا کردند تا این خلیج، خلیج فارس باقی بماند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود:، اما شهدایی که من ناظر فعالیت‌شان بودم یکی از آن‌ها، شهید رودکی است که زحمات بسیار زیادی را متحمل شد و تمامی سلاح‌هایی که هم‌اکنون روی شناور‌های قدیمی نیروی دریایی سپاه قرار دارد حاصل تدبیر و زحمات ایشان بوده است.

 

سردار تنگسیری ادامه داد: شهدای گمنامی مثل شهید حسین شوخی، شهید غضنفر قنواتی، شهید هامون، شهید بهرام مزارعی و کسانی که خونشان در خلیج فارس ریخت، اگر کار‌های بزرگی که این عزیزان کردند را یاد کنیم، به جایگاه آن‌ها پی می‌بریم.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار