ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

۵۰ درصد مسافران مترو از ماسک استفاده می کنند

۵۰ درصد مسافران مترو از ماسک استفاده می کنند فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک در مترو برای حفاظت از خود و دیگران الزامی است،گفت:نیمی از مسافران مترو از ماسک استفاده می کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به  اینکه حدود ۵۰ درصد از مسافران مترو از وسایل حفاظت شخصی اعم از ماسک و دستکش استفاده می کنند، اظهار داشت: با توجه به احتمال افزایش بار حجم مسافران مترو در روزهای آتی مقرر شد راهکارهایی برای تهیه ماسک های متناسب با پروتکل های بهداشتی و قیمت مناسب برای مسافران انجام پذیرد.

 

به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران قرار است که اقدامات کارشناسی در این زمینه با استفاده از ظرفیت شهرداری تهران،  وزارت صمت و گروه های خیرین  انجام پذیرد و به همین شکل زمینه تدارک و لجستیک مستمر و پابرجایی برای تهیه ماسک فراهم شود تا در اختیار مسافران متروی تهران قرار گیرد.

 

 زالی با اشاره به اعمال نظارت بر لزوم استفاده از ماسک در مترو، گفت: خوشبختانه ۵۰ درصد شهروندان الزام استفاده از ماسک را رعایت می کنند و طبیعتا این کار باعث کاهش شانس ابتلای افراد و انتشار ویروس در تماس های بالقوه نزدیک در مترو می شود.

 

وی تاکید کرد: استفاده از ماسک در مترو برای حفاظت خود فرد و دیگران الزامی است.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: پس از آمادگی زیرساخت های لازم این کار محقق می شود ؛بنابراین دوستان در شهرداری و مترو در حال تدارک زیرساخت های لازم هستند تا بدون ایجاد مشکلی برای شهروندان این کار تحقق یابد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار