جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

برخورد نظامی با مسافران بدون ماسک در مترو

رئیس پلیس مترو از استقرار مأموران پلیس در گیت‌های ورودی مترو و تذکر و راهنمایی مسافران در راستای تهیه و استفاده از ماسک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سعید عطاالهی رئیس پلیس مترو پایتخت در خصوص اجرای مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر لزوم استفاده از ماسک در مسافران مترو و چگونگی نظارت بر اجرای این طرح اظهار داشت: پلیس مترو نیز به همراه سایر عوامل انتظامات در ورودی گیت‌ها مستقر شده و برای حفظ سلامت مسافران و اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی، اجرای طرح جدید را در دستورکار دارد. 

 

رئیس پلیس مترو پایتخت تصریح کرد:‌ از صبح امروز اجرای طرح حضور مسافران با ماسک در مترو اجباری شده و عوامل انتظامی نسبت به کنترل مسافران موارد لازم را اجرا کرده و از ورود مسافرانی که ماسک به صورت نداشته باشند، ممانعت به عمل می‌آورند.

 

سرهنگ عطاءالهی اعلام کرد: اگرچه داشتن ماسک از سوی بسیاری از مسافران رعایت شده و استقبال خوبیاز طرح مذکور در ایستگاه‌های صادقیه، امام خمینی(ره)، تئاتر شهر و انقلاب داشتیم، اما افرادی نیز حضور داشتند که ضمن ابراز بی‌اطلاعی، پس از مشورت و توجیه توسط عوامل مترو نسبت به تهیه ماسک از غرفه‌های فروش ماسک اقدام می‌کردند. 

 

وی گفت:‌ پایانه جنوب ایستگاهی بود که بیشترین تعداد مسافران را داشت که از اجباری بودن ماسک ابراز بی‌اطلاعی می‌کردند، چرا که این دسته از مسافران از شهرستان‌ها به تهران مراجعه کرده بودند که خوشبختانه بعد از صحبت، مشاوره و راهنمایی نسبت به تهیه ماسک اقدام کرده و سپس وارد قطارهای مترو شدند. 

 

رئیس پلیس مترو پایتخت در پاسخ به دیگر پرسش فارس که آیا در اجرای این طرح با مقاومت افراد مبنی بر عدم استفاده از ماسک مواجه بودید یا خیر، اظهار داشت: بالاخره افرادی هستند که خواسته یا ناخواسته در برابر برخی عوامل مقاومت کنند؛ البته اکثریت شهروندان مراعات کرده و تعداد انگشت‌شماری از افراد که حاضر به استفاده از ماسک نبودند، مانع از عبورشان از گیت ها شده و اعلام کردیم که بعد از تهیه ماسک امکان استفاده از مترو را دارند. 

 

وی اظهار امیدواری کرد که با راه‌اندازی غرفه‌هایی که ماسک را با قیمت ارزانتر در اختیار مردم قرار می‌دهند، بتوان استفاده از ماسک را در راستای حفظ سلامتی افراد هموار کرد. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار