ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه

تخت‌روانچی: آمریکا شراکتی در برجام ندارد

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در واکنش به اظهارات پامپئو گفت: آمریکا هیچ ادله حقوقی برای شراکت در برجام را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 30
کد خبر: ۴۱۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در نیویورک امروز (پنجشنبه) در توئیتی در واکنش به اظهارات روز گذشته مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا نوشت: پامپئو ادعا می‌کند که براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، آمریکا یک «مشارکت کننده» است، در حالی که قطعنامه ۲۲۳۱ به مشارکت کنندگان در برجام اشاره می‌کند.

 

وی افزود: او (پامپئو) اشاره به برجام را حذف می‌کند، زیرا رئیس او (ترامپ) در تاریخ هشتم می ۲۰۱۸ توقف مشارکت آمریکا در برجام را اعلام کرد. به این دلیل، آمریکا هیچ ادله حقوقی برای اینکه مشارکت کننده (شراکت) در برجام است را ندارد.

 

تخت‌روانچی: آمریکا شراکتی در برجام ندارد

 

 مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا روز گذشته (چهارشنبه) دهم اردیبهشت ماه در اظهاراتی گفت که بعد از لغو تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در اکتبر ۲۰۲۰ (آبان ۹۹) آمریکا اجازه خرید سلاح را به ایران نخواهد داد.

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه اظهارات خود مدعی شد که واشنگتن همچنان عضو برجام است و گفت: «آمریکا یکی از شرکا است و در متن هم وجود دارد و چیز عجیب و غریب و جادویی نیست». مشارکت آمریکا در برجام «بدون ابهام» است.

 

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ۱۸ نوامبر ۲۰۱۸ خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار