آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

نامه ۱۳۰ نماینده پارلمان انگلیس برای تحریم رژیم صهیونیستی

حدود ۱۳۰ نفر از نمایندگان پارلمان انگلیس در نامه‌ای به بوریس جانسون خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی در صورت الحاق کرانه باختری شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  در این نامه که به امضای «لورد پاتن» رئیس سابق حزب محافظه کار و «اندرو میچل» وزیر سابق توسعه بین‌المللی رسیده است، تاکید شده که الحاق بخشی از کرانه باختری بر اساس حقوق بین‌الملل صریحا غیرقانونی خواهد بود.

 

به گزارش گاردین، امضا کنندگان نامه که همچنین شامل دیپلمات‌ها و بعضی شخصیت‌های سرشناس مخالف «یهودستیزی» از حزب کارگر همانند «مارگرت هاج» می‌شود، خاطر نشان کرده‌اند که انگلیس پس از الحاق کریمه برای اعمال تحریم علیه روسیه تردیدی نکرد و لازم است اقدام مشابه در رابطه با الحاق کرانه باختری صورت بگیرد.

 

بیست و هشتم ژانویه گذشته بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی در حضور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل از طرح ادعایی خود با عنوان معالمه قرن رونمایی کرد، طرحی که بر اشغال بخش‌های زیادی از اراضی کرانه باختری و قرار دادن قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر تصریح می‌کند.

 

طرح رژیم تل آویو برای الحاق بخش‌های بزرگی از کرانه باختری رود اردن با تنش‌های زیادی روبرو بوده است. این اقدام به مخالفت و محکومیت‌های گسترده بین‌المللی مواجه شده و چشم انداز راهکار تشکیل دو دولت برای حل و فصل مناقشه فلسطین و اسرائیل را با چالش‌های جدی روبرو کرده است.

 

فلسطینی‌ها با حمایت گسترده بین‌المللی به دنبال آن هستند که کل کرانه باختری رود اردن بخشی از کشور مستقل فلسطینی باشد. فلسطینی‌ها تهدید کرده‌اند که توافقنامه‌های صلح و سازش فعلی را لغو خواهند کرد اگر نتانیاهو بخواهد طرح الحاق کرانه باختری را دنبال و اجرا کند.

 

مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا نیز پیش از این در اظهاراتی گفت: این یک تصمیم اسرائیلی است که آیا بخش‌هایی از کرانه باختری را به سرزمین‌های خود ملحق کند یا نه و ایالات متحده دیدگاه‌های خود درباره این موضوع را به طور خصوصی به دولت (رژیم) جدید اسرائیل اعلام خواهد کرد.

 

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز طی بیانیه‌ای تأکید کرد که مواضع اتحادیه اروپا درباره وضعیت اراضی اشغالی توسط اسرائیل در سال ۱۹۶۷ تغییری نکرده و این اتحادیه حاکمیت اسرائیل بر این اراضی را به رسمیت نمی‌شناسد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار