هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

احتمال مذاکرات تسلیحاتی مسکو با ایران

احتمال مذاکرات تسلیحاتی مسکو با ایران یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه مسکو اعلام کرد که احتمالاً بعد از منقضی شدن تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران، مذاکره با این کشور را در خصوص عرضه سلاح‌های روسی آغاز خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 13
کد خبر: ۴۲۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، «زمیر کابلوف» یکی از مدیران ارشد وزارت امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) در گفتگو با «ریانووستی» از احتمال آغاز مذاکره با ایران برای عرضه تسلیحات روسیه بعد از لغو تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران در اکتبر ۲۰۲۰ (اواخر مهر ماه و اوایل آبان ۹۹) خبر داد.

 

کابلوف در واکنش به اظهارات اخیر «کاظم جلالی» سفیر ایران در روسیه از احتمال آغاز مذاکره مقام‌های روس با ایران در خصوص عرضه تسلیحات مسکو به جمهوری اسلامی سخن به میان آورده است.

 

کاظم جلالی پیش از این در گفتگو با ریانووستی گفته بود که ایران از شماری از کشورها، پیشنهاداتی را در زمینه عرضه تجهیزات نظامی و تسلیحات دریافت کرده و در صدد است گام‌های خاصی را بعد از لغو تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل بردارد.

 

کابلوف در این خصوص توضیح داد که «تاکنون چنین مذاکراتی (در خصوص آغاز عرضه تسلیحات به ایران) صورت نگرفته است، اما به واسطه آنکه موانع بین‌المللی در زمینه عرضه تسلیحات (به ایران) در ماه اکتبر لغو خواهد شد، احتمال چنین مذاکراتی وجود دارد».

 

وی توضیح داد: «بله به این دلیل که قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل منقضی خواهد شد و روسیه دقیقاً به آن پایبند است».

 

این دیپلمات روس در ادامه تصریح کرد: «بعد از لغو (تحریم‌های تسلیحاتی)، ایران یک کشور مستقل است و حق دارد با ما (درباره خرید تسلیحات) ارتباط برقرار کند».

 

کابلوف در شرایطی از احتمال مذاکره با ایران برای عرضه تسلیحات روسیه به این کشور خبر داده است که مقام‌های آمریکایی در هفته‌های اخیر تلاش‌ها برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را تشدید بخشیده‌اند.

 

«واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل امروز (چهارشنبه) طی نشست خبری ویدئوکنفرانسی با «مضحک» خواندن تلاش‌های آمریکا برای اینکه خود را عضوی از توافق هسته‌ای ایران نشان دهد و تحریم تسلیحاتی ایران را تمدید کند، گفت: «این مسخره است. آن‌ها عضو [برجام]نیستند، آن‌ها حقی برای اعمال مکانیسم ماشه ندارند». / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار