واکنش ظریف به حجم فروش تسلیحات آمریکایی-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

واکنش ظریف به حجم فروش تسلیحات آمریکایی

وزیر امور خارجه گفت: آمریکا بیشترین هزینه‌های نظامی را در جهان دارد ولی نگران ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حساب کاربری خود در توئیتر با اشاره به حجم فروش تسلیحات آمریکایی در جهان نوشت: آمریکا مدت‌ها است که در صدر کشورهایی است که بیشترین هزینه نظامی، فروش سلاح، آغاز کننده و تحریک کننده جنگ و سود جویی از درگیری‌ها در جهان است.

 

وی افزود: در زمانی که پمپئو که در حال گسیل سلاح به جهان است، درباره ایران که تا سال ۱۹۷۹، مشتری بزرگ تسلیحات آمریکا بود، نگران است.

 

گفتنی است، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا بارها با اشاره به قطع‌نامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، نسبت به پایان زمان تحریم‌های تسلیحاتی ایران هشدار داده است. وی بدون اشاره به حجم فروش تسلیحات آمریکایی به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، این اتفاق را موجب آغاز یک رقابت تسلیحاتی در خاورمیانه دانسته بود.

 

هفته گذشته نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که وزارت خارجه آمریکا تلاش می‌کند با ارائه یک قطع‌نامه به شورای امنیت، تحریم‌های تسلیحاتی ایران را که طبق برجام و قطع‌نامه ۲۲۳۱، ۲۷ مهر به پایان می‌رسد، برای مدت نامحدودی تمدید کند.

 

نیویورک تایمز در ادامه مدعی شد: آمریکا در صورتی که نتواند از طریق شورای امنیت مانع برداشته شدن تحریم‌های تسلیحاتی شود، می‌خواهد با ارائه یک دلیل حقوقی به برجام بازگشته تا از فرآیند ماشه یا همان اسنپ پک برای بازگرداندن کلیه تحریم‌های سازمان ملل متحد علیه کشورمان استفاده کند.

 

«جوزپ بورل» هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته گذشته اعلام کرد که آمریکا با خارج شدن از برجام، دیگر عضوی از توافق هسته‌ای با ایران نیست و نمی‌تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده