راز نگهداری گل شمعدانی در منزل-راهبرد معاصر
قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

راز نگهداری گل شمعدانی در منزل

گل شمعدانی از جمله گیاهان آپارتمانی پرمخاطب است که وجودش زیبایی زیادی به محیط اطراف و آپارتمان خواهد بخشید.
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، شمعدانی گیاهی است که در ابتدا در کشورهای آفریقا و استرالیا رشد کرده است، گیاه گلداری که حدود ۲۰۰ نوع در رنگ‌های متنوع دارد.

 

نگهداری گلدان شمعدانی در منزل کار سختی نیست، با رعایت نکاتی شما به راحتی می‌توانید گلدان‌های شمعدانی زیبایی در منزل خود داشته باشید بنابراین نیاز است تا به نکاتی در مورد نگهداری گل شمعدانی توجه کنیم.

 

باید بدانید که شمعدانی خاک سنگین را دوست دارد، که می‌تواند این خاک متشکل از خاک برگ، خاک شن و کود باشد، همچنین شمعدانی گیاهی است که بیشتر علاقه به خاک خشک و کمی مرطوب دارد بنابراین هر زمان که خاک گل شمعدانی خشک بود می‌توانید به آن آب دهید.

 

درجه حرارت مناسب برای شمعدانی ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد است. دمای مناسب برای شمعدانی عطری ۵ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد است. تهویه هوا عامل مهمی در امر نگهداری شمعدانی است.

 

بیماری‌های ویروسی توسط حشرات مکنده یا ابزارهای باغبانی نیز ممکن است به گیاه شمعدانی منتقل شود که درمان آن‌ها نیز کار سختی است. این بیماری روی برگ‌ها رگه های بی رنگی ایجاد می کند که آشکار است و در آخرین مرحله زیان، بیماری همراه با پیچیدگی برگ خود را نشان می دهد.

 

نحوه تکثیر شمعدانی نیز بسیار آسان است، کافی است بخشی از گل را جدا کرده و داخل آب قرار دهید و هنگامی که ریشه جدید داد، آن را در خاک بکارید.

 

شمعدانی بیشتر در هوای مرطوب و گرم همچون مناطق شمال کشور رشد بهتری دارد. توجه داشته باشید که اگر نور به گیاه شمعدانی‌ها نرسد ممکن است رنگ برگ هایش کمرنگ شود و به مرور زمان دیگر گل ندهد.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر